Creativitats i delícies pastisseres

Creativitats i delícies pastisseres
La creativitat és un factor molt important a destacar per a diversos àmbits i sectors laborals. Des dels creatius d'una agència de publicitat fins científics, arquitectes, enginyers, etc.


La creativitat és la millor manera d'innovar i oferir coses noves a qui està cansat sempre de trobar el mateix. En el sector de l'alimentació i gràcies a programes de cuina reeixits com a Màster Xef, trobem una gran empenta del sector de la cuina que està duent a innovar i crear plats i postres exquisits amb creativitat.


La barreja de sabors, olors, colors o fins i tot una presentació cridanera, poden fer inclinar la balança tant al jurat com a qui va a degustar el plat. A Casa Vives, una fleca de Barcelona, ​​disposen d'un ampli catàleg de productes deliciosos i sempre tractant amb creativitat les seves creacions.


Disposen de diversos productes per a la localitat com croaissants, brioixos, pastissos, quiches individuals o pastissos a Barcelona capital, gràcies als dos establiments existents al municipi.


Trobaràs un gran assortiment d'oportunitats i creativitats que alimentaran no només el teu estómac, sinó també el seu gust i la teva vista. Combinacions estupendes de fruites, xocolata, nata, sucre glass, milfulls, etc.


Coneix aquesta confiteria de Barcelona al seu establiment de Sants (número 74) o el seu establiment al centre de Barcelona a Rambla Catalunya (número 58).


Per aquells que no coneguin aquesta creativa fleca, es tracta d'un dels negocis emblemàtics de la ciutat, on s'uneix l'artesania amb la popularitat d'un lloc que porta més de 120 anys d'història a l'esquena.

FECHA: a las 12:16h (310 Lecturas)

TAGS: confiteria a Barcelona, fleca a Barcelona

EN: Tiempo libre