Van Infraroodcabines tot Design Badkamers bij Jan Van SundertMet een infraroodcabine brengt u de voordelen van een sauna in huis maar dan zonder de hoge temperatuur en het drukkende gevoel. Infraroodcabines werken met infrarood stralen, deze stralingsbronnen geven warmte via elektromagnetische golven aan het lichaam door. Deze elektrogolven dringen diep in het lichaam door wat een weldadige werking heeft.


De stralers van de cabine hebben een positief effect op uw bloedsomloop. Spierpijnen en rugklachten verminderen doordat de warmtestralen diep in de spieren doordringen. De warmte zorgt tevens voor de opbouw van een betere weerstand tegen verkoudheden, griep en virussen. Bij een regelmatig gebruik voelt men zich stukken beter.


De voordelen van infraroodcabines zijn de compacte omvang waardoor ze gemakkelijk te plaatsen zijn. De cabines hebben een snelle opwarmtijd en zijn zuinig in energieverbruik. Door de lagere temperatuur geven de cabines een minder drukkend gevoel dan de traditionele sauna.


Bij Jan van Sundert heeft u keuze uit een groot assortiment cabines. Van klein tot groot en zelfs maatwerk is mogelijk. Wat u ook kiest, u krijgt een kwalitatief goede cabine waarvan u lang kunt genieten. Bezoek de showroom en zie wat de mogelijkheden voor u zijn.


Design badkamers zijn anders dan de standaard badkamers en is een juweel van exclusiviteit. De onderdelen van zo’n badkamer zijn met zorg gekozen en samen vormen ze een badkamer waar men met plezier vertoeft. Een design badkamer is vooral comfortabel en staat bol van hoogwaardige technische snufjes.


Design badkamers zijn niet alleen stijlvol, ze zijn functioneel in de ruimste zin. Wat te denken van een vrijstaande design wastafel met een luxe badkraan? Toppunt van klassieke stijl is een vrijstaand ligbad op klauwvoetjes. Natuurlijk hoort er ook een prachtige hang wc bij. Men kan natuurlijk ook een compleet wellness center plaatsen met een whirlpool bad en een stoomcabine. Dit zijn een aantal ingrediënten die de design badkamer uniek maken. Finishing touch hierbij is de juiste complementerende combinatie van vloer- en wandtegels en verlichting.


Jan van Sundert heeft al deze ingrediënten voor u klaarstaan in de showroom. Het is aan u om een juiste keuze te maken en de combinatie samen te stellen die van uw badkamer een op en top designer maakt.

FECHA: a las 13:08h (525 Lecturas)

TAGS: Infraroodcabines, Infraroodcabine, Design Badkamers

EN: Negocio y Compras