Us aterroritza parlar en públic?

Us aterroritza parlar en públic?
 


Un dels handicaps més importants a l’hora de parlar en públic és la por. Però, a què tenim por i per què? Depenent de com enfoquem el fet de parlar en públic podrem gaudir de la oportunitat o patir-la. Podrà ser una experiència religiosa o infernal.


 


És evident que si se’ns demana de fer una xerrada  professional  és perquè hi ha algú que creu que aquella informació que podem aportar pot ser de rellevant importància per a la  nostra l’empresa, el sector o  la societat. Aleshores, per què ens bloquegem? Creences. Tot són creences.  En realitat sabem que podem aportar quelcom important, però la por ens impedeix poder-ho fer. Però, què ens fa por? Jordi Muixí, director d’Èvic,  planteja diverses possibilitats: Tenim por al ridícul? Al què diran? A que se’n riguin? A que ens menystinguin?  A equivocar-nos?  A quedar-nos en blanc? A fer-ho malament?


 


Hi ha maneres de vèncer aquestes pors. O potser la paraula no hauria de ser vèncer-les sinó acceptar-les. Hi ha una infinitat de respostes per sobreposar-nos a cadascuna de les nostres pors. Coneixent-les,  tenint les eines per centrar-nos en els nostres objectius i també tenint informació sobre diversos aspectes formals que proporcionin professionalitat a les nostres intervencions, exposicions, ponències... són les claus senzilles per vèncer aquest pànic terrible que ens suposa el fet de posar-nos davant d’una audiència.


 


Jordi Muixí dirigeix Èvic Formació, una empresa de formació que imparteix entrenament adequat en totes les disciplines de la formació de la veu i el cos, i el creixement personal. Doctorant en Arts Escèniques, llicenciat en Art Dramàtic (Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona), Beques Fulbright, Agaur i EAOE per a estudis en Arts Escèniques a Nova York. Professor de veu, cant i dicció (catalana, castellana i anglesa), interpretació i oratòria. Actor de teatre, cinema i televisió. Des del 1998 imparteix cursos arreu de la geografia europea i als Estats Units.


 


 


 


Èvic Formació entrena els professionals que necessiten la veu en el seu dia a dia, facilitant-los l’aprenentatge pràctic de la tècnica, així com el coneixement d’hàbits posturals i de salut,  i donant-los les eines necessàries per adquirir rutines de treball que els permetin afrontar en condicions òptimes les necessitats que se’ls presentin diàriament.


 


 


 


Més informació:


 


www.evicformacio.com


 


informacio@evicformacio.com


 


Tel. 678889617


 


 


 

FECHA: a las 13:54h (604 Lecturas)

TAGS: parlar en públic, formació veu