M line matras dé beste onder de matrassen

Mijn man en ik waren al een tijd lang opzoek naar nieuwe matrassen. Toch bleek dit nog niet zo eenvoudig als we dachten. Er zijn zoveel soorten verkrijgbaar, dat je op een gegeven moment het overzicht kwijtraakt. We waren bij twee beddenzaken geweest, maar hadden hier niet gevonden wat we zochten. De prijzen vielen ons vies tegen. Omdat we geen zin hadden stad en land af te lopen of de hoofdprijs te betalen, besloot ik eens online te kijken en te vergelijken. Al snel kwam ik op de website van luxebedden.nl terecht. Een overzichtelijke site met een breed aanbod. En niet geheel onbelangrijk, aantrekkelijke prijzen.


Na het aanbod uitvoerig bekeken te hebben, wist ik dat mijn man en ik hier een kijkje moesten gaan nemen. Na het zien van de site was mijn man het helemaal met mij eens. We besloten dezelfde week nog naar Uden te rijden waar de showroom van Luxebedden gevestigd is. Dit is niet eens zo gek bij ons vandaan, dus zeer zeker de moeite waard.


In de showroom werden we geholpen door een aardige man die duidelijk verstand van zaken had. Nadat hij eerst naar onze wensen had geluisterd, liet hij ons diverse matrassen zien en uitproberen. Hierbij hield hij rekening met onze wensen, lichaamsbouw en budget. Nadat mijn man en ik ieder op een M line matras gingen liggen, waren we onmiddellijk verkocht. Niet te vergelijken met de andere modellen waarop we gelegen hadden. Dit was waarnaar we op zoek waren. Bovendien pasten de prijzen binnen ons gestelde budget. In verband met een tijdelijke actie, kregen we zelfs nog korting. Dat was nog eens mooi meegenomen. Nadat we de bestelling rond hadden verlieten we de showroom met een tevreden gevoel.


 


De levertijd viel ons gelukkig erg mee. De bezorgers hebben onze nieuwe aankopen netjes naar boven gebracht en ook de verpakkingsmaterialen weer mee terug genomen. Zelf hadden we nergens omkijken naar. Eindelijk hadden we ieder onze eigen M line matras. We kunnen dit merk dan ook aan iedereen aanbevelen. Wat een ligcomfort, wat een kwaliteit en wat een prachtige afwerking. Hier kan geen enkele ander matrassenmerk tegenop! 

FECHA: a las 07:55h (664 Lecturas)

TAGS: M line matras, Matrassen

EN: Negocio y Compras