ALIFARM inaugura noves instal·lacions, dins del marc de col·laboració amb CEDEC

 ALIFARM inaugura noves instal·lacions, dins del marc de col·laboració amb CEDEC
ALIFARM, SA és un dels referents del sector espanyol en el desenvolupament i la fabricació de complements alimentaris, probiòtics, plantes medicinals, especialitats farmacèutiques i productes dietètics.


ALIFARM es va fundar el 1982 i està situada a Lliçà de Vall (Barcelona), en un enclavament privilegiat, punt de comunicació perfecte per a la distribució dels seus productes, tant a la península Ibèrica com a la resta d'Europa.


Amb una experiència i trajectòria que l'avalen, ALIFARM ofereix una gran varietat de productes de disseny propi, així com serveis de fabricació capaços d'adaptar-se a les necessitats dels clients i dels consumidors de qualsevol mercat. Elabora productes des de l'origen, en desenvolupa la fórmula, els envasa en diferents formats i en produeix el packaging, i fins i tot cobreix l'assessorament sobre el marc legal en cada territori.


Recentment, ALIFARM ha inaugurat unes noves instal·lacions a la seu de Lliçà de Vall que augmenten considerablement la versatilitat i la capacitat de producció de l'empresa. Allà s'hi podran produir una gran diversitat de formats, treballant en cambres separades, amb control de temperatura i pressió independent, ideal per a productes crítics i de difícil fabricació, com ara els probiòtics.


En paraules del gerent de l'empresa, Marc Llorente, “un dels nostres valors afegits és l'origen i la tradició d'empresa familiar. Oferim un tracte personalitzat i de confiança a cadascun dels nostres clients que ens coneixen i que saben que en estar a les nostres mans tenen el servei que millor s'adapta a les seves necessitats”.


Els seus més de 35 anys d'experiència, sumats a la inversió en innovació i a la incorporació dels avenços tecnològics més nous, converteixen ALIFARM en una empresa solvent i de confiança, amb tots els certificats oficials que acrediten l'elevada qualitat dels seus productes.


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC©


ALIFARM, SA col·labora des de setembre de 2015 amb l'empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.


L'adequació dels controls interns, el disseny d'un pla estratègic, la millor organització dels recursos humans i l'optimització de l'acció comercial són les àrees d'actuació en què ALIFARM, SA i CEDEC© col·laboren per aconseguir les màximes cotes d'excel·lència empresarial, qualitat en el servei i el progrés i desenvolupament al seu mercat.


Sobre CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA


El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC© és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que els són més eficients, a fi d'optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l'excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d'empresa.


Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC©, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.


Amb seu a Brussel·les, a més d'Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.


L'evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d'èxit d'empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios i testimonis visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g


Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:


Luis Feliu
Director del Dept. d'Estudis i Desenvolupament
CEDEC, SA
www.cedec.cat/ca
Tel.: 93 318 15 15
Adreça electrònica: web@cedec.es

FECHA: a las 10:44h (267 Lecturas)

TAGS: CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, excel·lència empresarial

EN: Negocio y Compras