Boxspring en dekbedovertrek gekocht in de showroom van Luxebedden

Het kopen van een nieuwe boxspring had ik al een tijdje voor me uitgeschoven, omdat ik verwacht had er veel tijd aan kwijt te zijn. Waar moet je nu precies op letten, welke matras is geschikt en hoe weet je nu dat je de juiste keuze hebt gemaakt? Omdat ik steeds vaker wakker werd met rugpijn, kon ik het niet langer meer uitstellen. Ik moest nu eindelijk eens actie ondernemen.


Na wat sites van beddenspeciaalzaken te hebben bekeken, sprak de site van Luxebedden.nl mij het meest aan. Op de site zag ik staan dat dit bedrijf een showroom in Uden heeft. Het leek me dan ook verstandig hier een kijkje te gaan nemen.


In de showroom raakte ik in gesprek met een verkoper. Ik vertelde hem over mijn rugklachten en de noodzaak van een goed bed en matras. Hij heeft mij fantastisch geholpen. Omdat hij mijn wensen zo goed begreep, had ik helemaal niet zoveel tijd nodig als ik van te voren gedacht had. Natuurlijk heb ik diverse modellen bekeken en verschillende matrassen uitgeprobeerd, maar door de goede adviezen had ik al snel de juiste oplossing gevonden. Ik koos voor een vlakke boxspringset type Hilton met een groot en gecapitonneerd hoofdbord in antraciet. De matras en koudschuim topper liggen zo ontzettend comfortabel, dat ik er direct spijt van had niet eerder werk te hebben gemaakt van het kopen van een nieuwe boxspring. Nadat ik mijn droombed besteld had, besloot ik ook nog even naar de accessoires te kijken.


Een bed is natuurlijk pas compleet met een bijpassend dekbedovertrek. Omdat de boxsprings in de showroom zo prachtig zij opgemaakt, wil je zelf ook zo’n mooi overtrek hebben. Ook op dit gebied is er bij Luxebedden zeer veel keus. Mijn oog viel op een dekbedovertrek met een abstracte print in diverse kleuren grijs en antraciet. Ik besloot er direct twee stuks van te kopen. Uiteraard kon ik ze direct mee naar huis nemen. Mijn droombed zou enkele weken later bezorgd worden.


 


Mijn rugklachten zijn verleden tijd. Drie weken geleden is mijn nieuwe aankoop bezorgd en ik ben er ontzettend blij mee. Ik geniet niet alleen van het uitstekende comfort, maar ook van de prachtige vormgeving. Mijn slaapkamer ziet er ontzettend chique uit. Het bijpassende overtrek maakt het geheel compleet. Dankzij Luxebedden is mijn nachtrust weer tiptop!

FECHA: a las 08:20h (563 Lecturas)

TAGS: Boxspring, dekbedovertrek

EN: Negocio y Compras