Mline matras en boxspring gekocht bij Luxebedden in Uden

Onlangs hebben mijn vriendin en ik genoten van een heerlijk weekje vakantie in een klein hotel in Brugge in België. We hebben de hele week ontzettend goed geslapen en dachten dat dit kwam doordat we een week vrij waren en de druk en werkstress achter ons hadden gelaten. Maar niet alleen de vakantie gaf ons een ontspannen gevoel, ook de heerlijke matrassen hebben ervoor gezorgd dat we ons helemaal uitgerust voelden. Hoewel we ons bij thuiskomst nog steeds relaxed voelden, viel ons op dat we na de enkele nachten weer in ons eigen bed te hebben geslapen, minder uitgerust wakker werden. Mijn rug voelde stijf en mijn vriendin lag hele nachten te draaien en woelen.


We besloten dan ook contact op te nemen met een medewerker van het hotel om te vragen op wat voor soort matrassen we daar gelegen hadden. De medewerker vertelde ons dat het om matrassen van het bekende merk Mline bleek te gaan. Dit comfort wilden we thuis ook. Het leek ons dan ook een goed plan om eens naar een beddenzaak te gaan waar ze dit merk verkopen. Op het internet kwamen we op de website van Luxebedden.nl terecht. We besloten de volgende dag naar de showroom in Uden te rijden.


 


Daar aangekomen raakten we in gesprek met een verkoper. We vertelden hem over het geweldige slaapcomfort dat we in het hotel hadden ervaren. Enthousiast liet hij ons de Mline afdeling zien. We hebben diverse matrassen uitgeprobeerd en bij de derde Mline matras was ik verkocht. Mijn vriendin gaf de voorkeur aan een andere Mline matras uit de collectie. Toen we er op lagen, was het net alsof we weer terug waren in de sfeervolle omgeving van Brugge. Nu we toch in de showroom waren, wilden we ook de bedden bekijken. Ons oog viel op een prachtige boxspring met donkerblauwe bekleding. De verkoper informeerde ons uitgebreid over de verkrijgbare uitvoeringen en liet ons verstelbare bodems zien. Dit was precies wat we nodig hadden. We zijn met de verkoper aan tafel gaan zitten en hebben de boxspring samen met de twee matrassen besteld. Blij verlieten we de showroom. Het zou niet lang meer duren of we hadden ons eigen hotelbed!

FECHA: a las 07:59h (577 Lecturas)

TAGS: Mline matras, boxspring

EN: Negocio y Compras