Niet alleen een boxspring, maar ook alle drie een Mline matras gekocht!

Mijn man, dochter en ik zijn onlangs naar de showroom van Luxebedden in Uden gereden. Voor onze dochter waren we op zoek naar een nieuwe matras. Ze heeft onlangs een ‘grote mensen bed’ gekregen maar voor het ledikant hebben we nog geen goede matras. Mijn man en ik wilden een heel nieuw bed aan schaffen. Na het zien van de uitgebreide website van Luxebedden.nl wisten we zeker dat we daar zouden slagen.


We werden niet teleurgesteld. De showroom is prachtig en we werden uiterst vriendelijk ontvangen. Onze dochter heeft niet veel tijd nodig gehad de juiste matras te vinden. De verkoper liet haar diverse modellen proberen en nadat ze op een Mline matras was gaan liggen, was ze direct verkocht. Ook mocht ze een nieuw dekbedovertrek uitzoeken. Ze koos uiteraard voor een roze overtrek, passend bij haar roze prinsessenkamer. Zo was haar nieuwe bed helemaal compleet.


Vervolgens liet de verkoper ons diverse opties zien. Stuk voor stuk prachtige boxsprings, maar toen we in de showroom aankwamen, had ik een boxspring gezien die ik graag nader wilde bekijken. De verkoper liep met ons mee om ons uitgebreid te informeren over het betreffende model. Ook mijn man was er direct enthousiast over. Niet alleen de vormgeving was mooi, ook het comfort was uitstekend. De matrassen die er op lagen bleken ook van het merk Mline te zijn. We bleken enorm veel keus te hebben uit bodems, stofsoorten en kleuren, afmetingen en poten. Mijn man en ik besloten voor een luxe versie te kiezen met elektrisch verstelbare bodems. Het grote gecapitonneerde hoofdbord gaf het geheel een chique uitstraling. We kozen voor een grijze stof in combinatie met RVS poten. Ook wij waren geslaagd!


 


Natuurlijk moesten we de bezorging van onze gloednieuwe boxspring en de Mline matras van onze dochter nog afwachten. Maar dit bleek al sneller dan verwacht. De monteurs hebben alles keurig boven gebracht en gemonteerd. Onze dochter is dolblij dat ze nu ook een ‘grote mensen bed’ heeft en ook wij zijn uiterst tevreden met onze nieuwe aankoop. Onze slaapkamer heeft nu de uitstraling van een luxe hotelkamer. Dankzij ons bezoek aan de showroom van Luxebedden.nl slapen we alle drie als een roos.

FECHA: a las 09:31h (586 Lecturas)

TAGS: Boxspring, Mline matras