Digi TV Satelit Madrid

Digi TV Satelit Madrid
DIGI-TV MADRID (España) cu sediul in Madrid, ofera receptoare satelit, aparate decodoare cu abonament si contract la DIGI TV in Madrid si oriunde in Spania. Montaj reglaj de antene Digi tv Dolce Tv  in comunidad de Madrid, Valencia si Castellon.


Livram echipamente satelit (decodoare digi tv, receptoare digi tv, aparate digi tv) oriunde in Spania cu plata la primirea coletului. Timp estimativ de primire din momentul trimiterii de 24-48 Ore. Pret abonament Digi Tv de la 5 euro/luna in functie de pachetul ales.


DIGI TV Madrid va da posibilitatea de a cumpara de la 1 pana la 3 aparate digi tv pe acelasi contract platind astfel un singur abonament. Plata abonamentului digi tv poate fi realizata atat din Spania cat si din Romania de catre o ruda sau prieten. Contactati-ne telefonic pentru a va informa cu privire la sistemul de plata al abonamentului Digi Tv in Spania .


 Receptoarele beneficiaza de garantie de 2 ani din momentul achizitionarii. Lucram doar cu receptoare satelit noi in proprietatea clientului.


Realizam serivicii complexe in domeniul telecomunicatiilor cum ar fi:
Montari instalari antene parabolice in Madrid. (instalari antene digi tv, instalari antene dolce tv). Dispunem de instalator antene parabolice profesional la preturi economice pentru toata Comunitatea de Madrid si Comunitatea Valenciana (VALENCIA) si CASTELLON DE LA PLANA.


Inlocuim aparate Digi Tv si Dolce Tv defecte cu altele noi pastrand acelasi card si contract. Facem adaugari de aparate aditionale la contractul clientului. Daca deja aveti un receptor cu contract va putem adauga inca 3 alarate pe acelasi contract fara alte costuri suplimentare la abonament. ( pana la 3 aparate la DIGI si 4 aparate la DOLCE).


Pentru alte informatii cu privire la ofertele disponibile sau comenzi va invitam sa ne contactati la numarul de telefon 642-851-033 sau pe pagina web http://digitv-madrid.es


 Va asteptam la DIGI TV Madrid

FECHA: a las 04:22h (355 Lecturas)

TAGS: digitv, digi tv, digi tv madrid, digi tv spania, antene digi tv, aparate digi tv, receptoare digi tv, abonament digi tv

EN: Serví­cios