Tegels badkamer of keuken de finishing touch

Misschien heb je eindelijk je droomkeuken gevonden of ga je eindelijk je badkamer vernieuwen. Een leuke bezigheid waar een hoop bij komt kijken. Ook al weet je nog zo goed wat je mooi vindt er naar welke stijl je precies op zoek bent, eenmaal in de showroom blijkt het vinden hiervan toch vaak lastiger dan van tevoren gedacht. Er is zoveel keus. Landelijk, modern, klassiek of strak design. Ontelbaar veel kleuren, opstellingen en uitvoeringen. Gelukkig kun je in de betere badkamer- of keukenwinkel rekenen op professioneel advies.

Wanneer je weet wat je budget is, kun je al een hoop keukenopstellingen afvinken. De keukens die overblijven en bij jouw stijl passen, dien je goed met elkaar te vergelijken. Een hoekkeuken of eilandkeuken is natuurlijk prachtig, maar je moet hier wel de ruimte voor hebben. Een goede adviseur kan je helpen bij het maken van een keuze. In de meeste gevallen maken zij gebruik van een computerprogramma waarmee een ontwerp gemaakt kan worden. Vaak kom je er met behulp van een ontwerp achter of je de juiste keuze hebt gemaakt. Vervolgens kun je de kleuren en materiaalsoorten uitkiezen. Dit is heel persoonlijk. Kies waar jij je goed bij voelt.

Ook wanneer je nieuw sanitair uit gaat kiezen, merk je al snel dat het aanbod enorm groot is. Waar je uiteindelijk ook voor kiest, het moet passen binnen je budget, passen in de daarvoor bestemde ruimte en passen bij jouw smaak en wensen. Gelukkig kan er ook van jouw badkamer een 3D ontwerp gemaakt worden. Dat is maar goed ook, want soms kom je er op deze manier achter dat de gekozen indeling niet zo praktisch is, of dat je nog ruimte over hebt voor een extra wastafel of misschien zelfs een douchecabine.

Tegels badkamer en keuken

Goed, je bent nu dan geslaagd en hebt jouw droomkeuken of –sanitair gevonden, maar er is nog een belangrijk onderdeel. De betegeling. De tegels in de badkamer en keuken zijn echt de kers op de taart en maken de ruimte compleet. Kies voor gekleurde tegels of combineer verschillende tegels om er echte eyecatchers van te maken. Is de ruimte aan de kleine kant, kies dan voor een groot tegelformaat waardoor de ruimte optisch groter lijkt.

Lees Meer:  http://www.janvansundert.nl/keukens

FECHA: a las 07:30h (592 Lecturas)

TAGS: keuken, Tegels badkamer

EN: Marketing online