Kies de beste Tegel voor je Nieuwe KeukenBij het uitzoeken van een nieuwe keuken komt heel wat kijken. Welke stijl vindt je mooi, welke opstelling past er in de daarvoor beschikbare ruimte, welke indeling is het meest functioneel en welke inbouwapparatuur heb je nodig? Het zijn keuzes die je niet even snel maakt. Een dergelijke aankoop is een flinke uitgave en je moet er jarenlang plezier van hebben.


Kies daarom altijd voor een keukenwinkel waar je niet alleen terecht kunt voor mooie keukens, maar waar je ook kunt rekenen op professionele adviseurs die je van advies op maat kunnen voorzien. Niet alleen hebben ze verstand van zaken, ze beschikken ook over een 3D ontwerpprogramma waarmee ze een mooi ontwerp van jouw droomkeuken kunnen maken. Dit vergemakkelijkt het kiezen en helpt je bij het samenstellen van de perfecte keukenindeling.


Heb je je droomkeuken gevonden en de een keuze kunnen maken uit alle verkrijgbare materialen, kleuren en opstellingen, dan lijkt het er op dat je missie geslaagd is. Of toch niet? Want hoe zit het eigenlijk met de wandbekleding en past de vloer wel bij de keukens die je hebt uitgezocht?


Omdat er tijdens het koken regelmatig geknoeid zal worden, is het echt aan te raden de wand van tegel of een achterwand te voorzien. Ook op dit gebied is ontzettend veel keus. Kies je voor een RVS achterwand, een uitvoering van glas, kunststof, hout, mozaïek tegeltjes, een gestuukte of geverfde wand of kies je voor een tegelwand? Je keuze is afhankelijk van je smaak en budget, maar vergeet niet dat de wand vooral gemakkelijk te reinigen moet zijn. Zo kun je na ieder kookbeurt met een vochtige doek eventuele spetters e.d. verwijderen. Hoewel trendy achterwanden flink in opmars zijn, staat de tegelwand nog steeds op nummer één. Dit komt omdat er eindeloos veel keuze is uit tegelsoorten in ontelbaar veel materialen, afmetingen, kleuren en stijlen. Houd er wel rekening mee dat iedere tegel weer andere eigenschappen heeft. Wat de juiste tegel is, passend bij jouw wensen, kun je samen met een adviseur bepalen. Hij of zij kan je uitleg geven over de verkrijgbare soorten. Vergeet niet om bij je keuze rekening te houden met de keukenvloer. Heb je een tegelvloer? Stem de keuze van de tegels voor de achterwand hier dan op af. Zo ontstaat er een mooi geheel.

FECHA: a las 11:07h (582 Lecturas)

TAGS: nieuwe keuken, keukens, tegel

EN: Marketing online