Nieuwe keuken? Moderne of landelijke keuken, de trend is groen!Overweeg je een nieuwe keuken te kopen? In dit artikel willen we je op de hoogte brengen van de nieuwste trends. Het jaar 2015 staat in het teken van groen. Niet in de kleur groen, hoewel er vast mensen zijn die een keuken met groene kastdeurtjes prachtig vinden, maar in de zin van duurzaam. Door deze trend te volgen ben je dus niet alleen trendy, maar ook nog eens milieubewust.


Keukens met natuurlijke materialen


We zijn ons steeds bewuster van het milieu en halen de natuur in huis. Wat we zien zijn keukens waarin natuurlijke materialen worden gebruikt. Denk hierbij aan diverse houtsoorten en graniet. Het hout kan voor de keukenkastjes, maar ook voor het werkblad worden gebruikt. In combinatie met beton op de vloer ontstaat er dan een strakke uitstraling.


Kruidenplanten voor een warme sfeer


Heb jij niets met strakke lijnen, maar is een landelijke keukens meer jouw ding, ook dan kun je deze trend volgen. Om een gezellige sfeer te creëren, kun je jouw landelijke keukens voorzien van bloempotten met diverse kruidenplantjes. Dit staat niet alleen leuk, je kunt op deze manier ook je eigen kruiden kweken. En dat is nog leuk én gezond ook.


Energiezuinige keukenapparaten


Daarnaast is ook het energieverbruik belangrijk. Energiezuinige apparatuur is dan ook de trend. Wanneer je een nieuwe keuken gaat kopen, sta dan stil bij de soort inbouwapparatuur die je aanschaft. Vraag de verkoopadviseur je te informeren over welke apparaten energiezuinig zijn en kies voor duurzaamheid.


Kleurgebruik


De kleurtrends voor 2015 zijn diverse bruintinten door het gebruik van hout en houtlook, wit, koperkleuren en beton. Felle kleuren zijn helemaal uit. Deze zien we hooguit terug in kleine details en accessoires zoals potten voor de kruidenplanten, pannen en servies.


Keukenzaak


Heb je al wat inspiratie voor jouw nieuwe keuken en wil je nog meer keuken ideeën opdoen? Ga dan naar een goede keukenzaak en laat je adviseren. Indien je het lastig vindt je droomkeuken samen te stellen, laat dan een 3D ontwerp maken, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de door jou gekozen keuken. Waar je uiteindelijk ook voor kiest, kies voor groen!

FECHA: a las 13:19h (490 Lecturas)

TAGS: keukens, landelijke keukens, nieuwe keuken

EN: Marketing online