Breng de authentieke sfeer terug met een kamer ensuite met en suite deuren

Zet een stap terug in de tijd en laat u in vervoering brengen door het ambachtelijk meesterschap vanuit vervlogen tijden. Sierlijsten, glas in lood, fraaie panelen van prachtig hout en dat allemaal geaccentueerd met warme verlichting. Veel mensen achten het onmogelijk om die authentieke sfeer van vroeger in een moderne woning te benaderen. Toch kunt u met kleine aanpassingen en een aantal blikvangers al enorm veel bereiken. Een kamer en suite met en suite deuren kunnen in zo’n geval van onschatbare waarde zijn.


Uw huis tot leven wekken


Uw kamer kan dankzij de ensuite weer helemaal tot leven komen. Een boekenkast met schuifdeuren doet immers zo veel meer dan wat behang of een likje verf op kille materialen. Dankzij de ensuite krijgt u direct warmte, gezelligheid en een brok nostalgie in uw woon-, eet- of werkkamer. En zelfs wanneer u een moderne kamer wenst, ook dan kan een ensuite voor u de juiste sfeer creëren.


Jaren 30 of belle epoque?


De ensuite bouwstijl uit de jaren ’30 laat zich perfect lenen voor wie een moderne touch aan zijn woning wenst mee te geven. De strakke lijnen en het vele glas vallen goed te combineren met een hedendaagse inrichting. Wie zijn ruimte echter een klassieke uitstraling wenst mee te geven, kan voor de belle epoque stijl gaan. De vele sierlijsten, panelen en natuurlijk het glas in lood, trekken u en uw kamer terug in romantische en lang vervlogen tijden.


Wat voor kast?


Belangrijkste keuze is of u met open of gesloten kastwerk aan de slag wilt. Een gesloten kast geeft u diepte en inhoud mee door gebruik te maken van panelen, terwijl u met en suite deuren van glas toch een gevoel van ruimte weet te houden. Wie het kastwerk open wilt houden, heeft nog meer keuze. Wat dacht u van TV-meubels, vitrines of zelfs een boekenkast?


Uw specialist


 


Een ensuite verkrijgen is geen alledaags klusje dat voor iedere klusser weg is gelegd. Verzeker u er daarom van dat u het werk laat verrichten door een vakman met liefde voor zijn vak. Alleen zo verkrijgt u de ruimtescheiding waarvan u zelf ook met het hoofd tot in de wolken raakt!

FECHA: a las 07:53h (591 Lecturas)

TAGS: en suite deuren

EN: Negocio y Compras