Bed kopen Vergeet het dekbedovertrek niet!

De slaapkamer is meer dan een ruimte waarin enkel wordt geslapen. Het is een kamer waarin men zichzelf kan afzonderen, waar romantiek herleefd en tijd aan verzorging besteed wordt. Het is een verlengstuk van uw persoonlijkheid, waar u een eigenzinnige en intieme sfeer wilt creëren. Dit kan met meubels, kaarsen, schilderijen en foto’s. Maar de grootste sfeermaker in uw slaapkamer is het dekbedovertrek. Dus gaat u een bed kopen, vergeet dan zeker geen sfeervolle hoes voor om uw dekbed!

rn

Waarom een dekbedhoes?

rn

De functie van een dekbedhoes is vrij gemakkelijk. Allereerst zorgen ze ervoor dat uw dekbed hygiënischer blijft. Stof en huidcellen maken minder kans om tot in het dekbed binnen te dringen. Dit zorgt ervoor dat uw dekbed langer fris blijft en u minder tijd kwijt bent aan uitkloppen, uithangen en wassen. Bijkomstigheid is dat ze ook nog eens als extra warmte-isolatie fungeren en zachter voor de huid zijn dan een standaard deken. Zeker de percal of satijnen varianten. Maar het mooiste is nog wel dat ze in duizenden verschillende prints en kleuren beschikbaar zijn. Hiermee geeft u uw bed en slaapkamer een unieke uitstraling.

rn

Kers op de taart

rn

Vaak wordt er bij een bed kopen niet bij stilgestaan. Begrijpelijk, want er komt zoveel bij kijken. Ligt het matras goed? Ziet het er stijlvol uit? Past het binnen het budget? Logisch dus dat bepaalde dingen even aan de aandacht onttrokken worden. Maar het is wel zonde wanneer u thuis aankomt en uw nieuwe bed matched niet met de dekhoezen. Zonde, want juist die geven het bed een persoonlijk karakter!

rn

Is er iets waar u op moet letten?

rn

 

rn

In principe weinig. Vanzelfsprekend moet u er oog voor houden dat de maat overeenkomt met het dekbed zelf. Ook van belang is dat het een voor u aangename stof is. Satijn biedt een zeer luxe ervaring, maar voor sommige mensen kan de stof te glad aanvoelen. Percal is een goede oplossing wanneer u wel het glanzende uiterlijk wil hebben maar niet zo’n zachte sensatie op de huid wenst. Als u graag een dekbedovertrek heeft welke snel warm aanvoelt, dan is flanel misschien iets voor u. Vraag uw slaapkamerspecialist om alle mogelijkheden!

FECHA: a las 07:47h (668 Lecturas)

TAGS: Bed kopen, dekbedovertrek

EN: Negocio y Compras