Inbouwkranen of een Douchekraan zo in HuisWat zijn inbouwkranen?


Deze soort kranen worden ingebouwd in de muur met als gevolg dat ze naadloos aansluiten op de wand. Ze ogen heel mooi en zijn zeer praktisch in onderhoud. Alleen de uitloop en de bedieningsknoppen zijn te zien en veel er van zijn werkelijk een juweeltje op het gebied van stijl en techniek. Schaft u een exemplaar aan, dan is dit een waardevolle toevoeging aan het interieur van uw badkamer.


Wat voor soorten zijn er?


Deze inbouwers zijn te onderscheiden in vier soorten, die voor de douche, de wastafel, voor het bad en voor een fonteintje. Daarnaast speelt de bediening een rol, u kunt kiezen voor een enkele hendel of twee hendel wat betekent dat temperatuur en watervolume samen of apart wordt geregeld. Dit alles is een kwestie van voorkeur en stijl. Voor een wastafel is een tweegreeps inbouw kraan wat stijl betreft vaak mooier.


Waar zijn ze te krijgen?


Inbouwkranen zijn in veel stijlen te vinden bij Sanitairtoppers.nl Bekende merken staan garant voor een uitstekende kwaliteit. U kunt uw hart ophalen aan de prachtige exemplaren en deze eenvoudig online bestellen. De kranen zijn gemakkelijk te installeren.


Wat voor douchekraan kiezen?


Deze zijn er in verschillende uitvoeringen. Zowel inbouw als opbouw, meng of thermostaat. Het is een kwestie van voorkeur welke u wilt gebruiken. Opbouw is heel makkelijk te installeren, daar tegen over staat inbouw heel chique. De keuze van een normale meng of een thermostaat is ook een kwestie van smaak. Thermostaat houdt de ideale temperatuur aan zodra die bereikt is, mengen blijft een beetje wikken wen wegen. Bij een bad- of douchekraan is dit dan ook een onmisbare functie.


Waar moet u op letten bij de aanschaf?


Allereerst de kwaliteit. Als u voor een goed merk kiest, hoeft u zich hierover niet zo druk te maken. De gerenommeerde merken hebben kwaliteit hoog in het vaandel en checken regelmatig de duurzaamheid van hun producten en zijn steeds op zoek naar verbetering. heeft “groen” uw voorkeur, dan kunt zich oriënteren op het assortiment van energiezuinige kranen. Dan wil het oog ook wel wat, dus stijl(vol) is aardig belangrijk. Functioneel maar tevens oogstrelend.


Kan ik online alvast een keuze maken?


U kunt op de site van Sanitairtoppers.nl een brede collectie prachtexemplaren vinden plus alle overige onderdelen en sanitair. U kunt direct online bestellen en heeft het product dan snel in huis. 

FECHA: a las 07:55h (545 Lecturas)

TAGS: Inbouwkranen, Douchekraan

EN: Negocio y Compras