Dekbedden en Boxspring kopen online bij Luxebedden.nl

Onze nieuwe woning was zo goed als af. We hadden onze meubels een plek gegeven en een aantal nieuwe dingen aangeschaft. We hadden nieuwe gordijnen uitgezocht en hebben wat woonaccessoires gekocht. Het eindresultaat was werkelijk prachtig. Hoewel de benedenetage nu klaar was, hadden we boven nog wat dozen staan die uitgepakt moesten worden en was onze slaapkamer nog niet af. We hadden ons ledikant mee laten verhuizen, maar waren er eigenlijk al een tijd niet tevreden meer over. We waren toe aan een nieuw bed. Omdat een Boxspring kopen nu eenmaal niet iets is dat je zomaar even doet, besloten we ons eerst te verdiepen in de verkrijgbare soorten en de prijzen. We zijn er dan ook lekker voor gaan zitten en hebben online de collecties van diverse beddenzaken bekeken.


Mijn vriendin opende de site van Luxebedden.nl. Dit bleek een enorme zaak. Naast een showroom in Uden hebben ze een zeer uitgebreide webshop met zo’n beetje het grootste online assortiment van Nederland. We waren direct weg van een ledikant met twee bijpassende nachtkastjes. Daarnaast waren er ook allerlei andere producten verkrijgbaar zoals matrassen, kussens en dekbedvertrek. Ook hier vonden we wat we zochten. Heerlijke dekbedden, die ook nog eens heel erg voordelig waren. Een Boxspring kopen lijkt niet iets dat je even online doet, maar we wisten zeker dat dit bed precies was wat we zochten. Het bestelsysteem bleek heel eenvoudig en nu konden we zowel het ledikant, de nachtkastjes en de dekbedden in één keer bestellen. Op deze manier hoefden we er de deur niet voor uit en zou na levering onze slaapkamer echt helemaal af zijn.


 


De bezorging was zelfs eerder dan verwacht. Er stonden twee monteurs voor de deur die het ledikant en de nachtkastjes keurig voor naar boven sjouwden en in elkaar hebben gezet. Ook de service en levering van Luxebedden.nl is dus uitstekend. Nadat de monteurs vetrokken waren, hebben we onze matrassen en de gloednieuwe dekbedden er op gelegd. Wat een prachtig gezicht en belangrijker nog, het ligt heerlijk. Nu kunnen we pas echt genieten van ons nieuwe huis. De uitnodigingen voor de housewarming kunnen de deur uit!

FECHA: a las 14:55h (528 Lecturas)

TAGS: Dekbedden, Boxspring kopen

EN: Negocio y Compras