Voor matrassen of een boxspring gaat u naar Luxebedden

Matrassen zijn belangrijk voor een goede nachtrust. Na een lange stressvolle dag is er niets zo lekker als uzelf neer te kunnen vleien op een comfortabel en vooral goed ondersteunend bed en matras. Een mens heeft rust nodig om weer energie op te doen voor een volgende zware dag.


Een boxspring voldoet aan de voorwaarden van een goede ondersteuning. Ze zijn in allerhande soorten en maten verkrijgbaar. Wanneer u op zoek bent naar een matras of springset, dan heeft Luxebedden.nl een ruim assortiment bedden in voorraad. Zij zijn de specialist in slaapcomfort bij uitstek.


Bij de matrassen heeft u keuze uit o.a. polyurethaan (koudschuim en traagschuim), binnenvering, pocketvering, latexbedden en luchtbedden. Een polyurethaan matras kan een traagschuim matras of een koudschuim matras zijn. Dit type matras heeft een goede ventilatie en vochtregulatie. Dit matras past zich goed aan het lichaam aan. Ze zijn prima geschikt voor verstelbare springsets.


Een binnenveringsmatras is een matras dat van binnen een groot aantal met elkaar verbonden veren heeft. Ook dit matras heeft een hoge graad van ventilatie en vochtregulatie en past zich uitstekend aan het lichaam aan. Ze voelen wel wat koeler aan, dit komt door de hoeveelheid lucht tussen de inwendige veren. Een binnenveringsmatras is bijzonder geschikt voor normale springsets. In een pocketveringmatras bevindt zich als extra component een zakje katoen om de veren voor nog meer comfort. Dit matras ook een heel geschikt matras voor reguliere spingsets.


De latex- en luchtbedden worden gekenmerkt door de aanwezigheid van respectievelijk latex of lucht. In het luchtmatras bevindt zich ook nog latex. Het latex matras voelt heel soepel aan en het luchtmatras past zich uitstekend aan uw lichaam aan. Beide soorten bedden zijn geschikt voor elke type boxspring.


Alle bedden zijn stijlvol, praktisch in gebruik en bijna onderhoudsvrij. Geef altijd aan als u rugklachten heeft of overmatig transpireert. Probeer een bed altijd uit zodat u weet of het u bevalt. Vergeet niet om uw bed regelmatig te keren, dit verlengt de levensduur er van.


 


Bij Luxebedden.nl kunt u prachtige complete boxspringsets aanschaffen. U krijgt dan een hoofdbord, leverbaar in vlakke of elektrische uitvoering, keuzemogelijkheid voor een matras en keuze uit verschillende stoffen en kleuren. Kijk online of bezoek de showroom en verbaas u over de mogelijkheden.

FECHA: a las 09:05h (534 Lecturas)

TAGS: Matrassen, boxspring

EN: Negocio y Compras