Boxsprings of matrassen nodig? Swiss Sense is de beddenwinkel bij uitstek

We hebben eindelijk ons droomhuis gevonden. Na al die jaren in een huurwoning gewoond te hebben, zijn we nu eindelijk trotse bezitters van ons eerste echte eigen huis. Klussen was niet eens nodig. Het enige dat we moesten doen was het schilderen van de muren en de slaapkamers hebben we van nieuwe vloerbedekking voorzien. Ook besloten we een nieuw bed te kopen. Ik wilde ons oude bed niet mee verhuizen. Ik lag er niet lekker meer op en mijn rug voelde regelmatig stijf aan. Voor de kinderen wilden we op zoek gaan naar nieuwe matrassen. Op een zaterdagochtend zijn we dan ook met z’n allen naar Swiss Sense gegaan. Op de website had ik al gezien dat ze daar zeer mooie boxsprings verkopen en deze wilde ik graag met eigen ogen bekijken.


Eenmaal in de zaak aangekomen, werden we geholpen door een verkoper die goed aanvoelde waarnaar we zochten. De kinderen hadden de grootse lol in het uitproberen van alle matrassen en mijn man en ik waren zeer enthousiast over de boxspringsin de showroom. Prachtige modellen die stuk voor stuk heerlijk comfortabel liggen. Ook de keus uit stoffen en hoofdborden bleek zeer groot. Hierdoor konden we de boxspring geheel afstemmen op de kleur van onze nieuwe vloerbedekking.


Nadat de kinderen geslaagd waren, kozen mijn man en ik voor een boxspring type Sense. Deze is elektrisch verstelbaar met draadloze bediening waardoor lezen en tv kijken in bed nog relaxter is. Het hoofdbord is gecapitonneerd wat een hele chique uitstraling geeft. We hebben gekozen voor een topper van natuurlatex wat een antibacteriële en schimmelwerende werking heeft. Om het geheel af te maken hebben we direct bijpassende dekbedovertrekken uitgezocht.


Het leveren van onze nieuwe aankopen viel perfect samen met de verhuizing. De monteurs hebben alles keurig netjes op de juiste plaats gezet en gemonteerd en wij hebben de eerste nacht in onze nieuwe woning alle vier prinsheerlijk geslapen. De volgende ochtend had ik voor de verandering geen stijve rug en de kinderen bleven zelfs tot 09:00 uur liggen. Kortom, we zijn zeer blij met onze nieuwe aankopen en genieten er volop van.


 


Lees meer :-  http://boxspringsofmatrassen.wordpress.com/2014/01/28/boxsprings-of-matrassen-nodig-swiss-sense-is-de-beddenwinkel-bij-uitstek/

FECHA: a las 10:59h (609 Lecturas)

TAGS: Boxsprings, matrassen

EN: Serví­cios