AUTOPULLMAN SAN SEBASTIAN, SL obté el certificat de compliment de la norma CEDEC de qualitat empresarial i referma la s

 AUTOPULLMAN SAN SEBASTIAN, SL obté el certificat de compliment de la norma CEDEC de qualitat empresarial i referma la s
AUTOPULLMAN SAN SEBASTIAN, SL és una empresa que es dedica al lloguer d’autocars i microbusos per transportar viatgers per carretera, i que dona cobertura a empreses, escoles, agències de viatge, clubs esportius, particulars i servei discrecional, entre d’altres.


L’empresa, amb seu a Oiartzun (Guipúscoa), està formada per un grup de professionals amb àmplia experiència en el sector i amb l’objectiu comú d’oferir un servei segur i de qualitat als clients.


Després de més de 40 anys de trajectòria, AUTOPULLMAN SAN SEBASTIAN ha aconseguit a dia d’avui una clara diferenciació competitiva a causa de la seva adaptació a les noves necessitats dels clients, millorant i actualitzant constantment la seva flota de vehicles.


En són una bona prova els valors que AUTOPULLMAN SAN SEBASTIAN aplica dia rere dia, com ara la puntualitat en el servei, la proximitat i la flexibilitat en el tracte amb els clients, la comoditat dels seus vehicles o la tranquil·litat que proporciona un servei d’atenció telefònica les 24 hores del dia. D’altra banda, per a més seguretat, disposa del certificat de sistemes de gestió de la qualitat ISO 9001 (LRQA), així com de l’acreditació UKAS internacional.


AUTOPULLMAN SAN SEBASTIAN afronta el futur amb garanties totals d’èxit. Així ho demostra la recent obtenció del certificat de "COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL" en el camp d’estratègia empresarial, atorgat després de la intervenció i la nova avaluació de la consultora estratègica per a empreses CEDEC , Centro Europeo de Evolución Económica, SA.


CEDEC acredita que AUTOPULLMAN SAN SEBASTIAN, SL ha complert de manera estricta les normes i els estàndards de qualitat establerts per la consultora estratègica, i per aquest motiu li ha lliurat aquest segell de qualitat que distingeix l’empresa i en garanteix la solidesa empresarial en aquest àmbit.


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC


AUTOPULLMAN SAN SEBASTIAN, SL col·labora des de juny de 2016 amb l’empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses des del 1965.


L’adequació de l’estratègia empresarial ha estat l’àrea d’actuació en què AUTOPULLMAN SAN SEBASTIAN, SL i CEDEC han col·laborat per assolir les màximes cotes d’excel·lència empresarial, qualitat en el servei, i progrés i desenvolupament en el seu mercat.             


SOBRE CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA


El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que els són més eficients, a fi d'optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l'excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d'empresa.


Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.


Amb seu a Brussel·les, a més d'Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.


L'evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d'èxit d'empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios i testimonis visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g


 


Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:


Luis Feliu


Director del Dept. d'Estudis i Desenvolupament


CEDEC, SA       


www.cedec.cat/ca


Tel.: 93 318 15 15


Adreça electrònica: web@cedec.es

FECHA: a las 21:48h (203 Lecturas)

TAGS: CEDEC, excelencia empresarial, Centro Europeo de Evolución Económica, pymes

EN: Negocio y Compras