Boxspring kopen? Bekijk de collectie bedden van Luxebedden in Uden

Wanneer je besluit een nieuw bed te kopen, sta je echt voor een uitdaging. Tenminste, ik dan. Ik weet namelijk helemaal niets van bedden. Al die soorten matrassen en bodems. Wat is nu geschikt voor wie en waarom? Jaren geleden heb ik een bed aangeschaft dat in de aanbieding was en me verder niet erg verdiept in de verkrijgbare modellen en de eigenschappen van de lattenbodems en matrassen.


Omdat ik al een tijdje op zoek was naar een comfortabel en betaalbaar bed, heb ik zo’n beetje alle websites wel bekeken. Die van luxebedden.nl, een zaak in Uden, sprak me het meest aan. Het assortimens is zeer uitgebreid en de uitleg over de verkrijgbare modellen zeer helder, maar voor mij, als leek op dit gebied, is het grootste voordeel van Luxebedden dat ze naast een mooie webshop ook een showroom hebben. Wel zo prettig als je je liever persoonlijk laat informeren over de verkrijgbare modellen en de mogelijkheden. Want dit keer wilde ik een model aanschaffen dat perfect bij mijn lichaamsbouw en wensen past.


 


Dus ben ik op een doordeweekse dag naar de showroom gereden. De verkoper kon mij gelukkig uitstekend helpen. Na op verschillende bedden en boxsprings te hebben gelegen en deze uitvoerig vergeleken te hebben, besloot ik een boxspring te kopen. Dit ligt gewoon fantastisch en hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Een boxspring kopen was zelfs veel minder prijzig dan ik had verwacht. Ondanks het feit dat de prijs me erg meeviel, heb ik wel gekozen voor een model met een luxe uitstraling. Het hoofdbord is gecapitonneerd en er zitten mooie zilverkleurige poten onder het frame. Dat staat hartstikke chique. De matras is 20 cm dik en de topper bestaat uit koudschuim. Inmiddels weet ik dat deze iets steviger ligt en erg goed ventileert. Precies wat bij mij past. Bleek dat het bezorgen ook nog eens kosteloos is bij Luxebedden wanneer je aankoop meer dan 35 Euro kost. Ook de levertijd valt erg mee. Kortom, een zeer goed idee te kiezen voor een bezoek aan de showroom van Luxebedden in Uden. Ik heb nu een bed besteld dat perfect bij mij past en dat ook nog eens binnen mijn gestelde budget. 

FECHA: a las 11:45h (616 Lecturas)

TAGS: Boxspring kopen, bedden

EN: Negocio y Compras