Ledikant en matrassen vervangen voor gloednieuwe boxspring

Mijn man en ik hadden besloten ons oude ledikant te verruilen voor een gloednieuwe boxspring. Ook de matrassen hadden hun beste tijd gehad. We sliepen er al een tijdje niet goed meer op. Dit had niets met de kwaliteit te maken. We hadden het ledikant en de matrassen zeker 10 jaar geleden gekocht en er destijds een hoop geld voor betaald, maar na 10 jaar was het gewoon tijd voor een nieuw bed.


Van kennissen hadden we gehoord dat Luxebedden, een beddenzaak in Uden, zeer mooie bedden verkoopt. Zelf hebben ze er een jaar geleden ook een prachtig bed gekocht waar ze ontzettend blij mee zijn. Ook over de service zijn ze zeer goed te spreken. Hierdoor kregen ook wij een goed gevoel over deze zaak en besloten we hier dan ook eens een kijkje te gaan nemen.


Uden is niet ver bij ons vandaan, we waren er dan ook zo. Eenmaal in de showroom werden we vriendelijk te woord gestaan door een verkoper. We wilden eerst eens op ons gemakje rondkijken. We waren blij verrast met de collectie boxsprings. Wat een prachtige modellen en uitvoeringen verkopen ze daar. De één nog mooier en comfortabeler dan de ander. Ons oog viel op een luxe uitvoering met gecapitonneerd hoofdbord. Hier wilden we meer over weten.


De verkoper die we eerder al gesproken hadden, heeft ons uitgebreide geïnformeerd over de betreffende boxspring. Mijn man en ik waren ontzettend enthousiast over het comfort en de chique uitstraling. Het bleek dat we keuze hadden uit diverse stofsoorten en kleuren en dat we ook de poten zelf konden uitkiezen. Op deze manier konden we de kleuren perfect afstemmen op de rest van onze slaapkamer. Nadat we de stof, kleur en poten bepaald hadden, maakten we de bestelling rond. Het was nu slechts een kwestie van de bezorging afwachten.


 


Gelukkig hoefden we daar niet al te lang op te wachten. Keurig op het afgesproken tijdstip, arriveerden de monteurs met onze gloednieuwe aankoop. De montage verliep snel en netjes. Nadat de bezorgers vertrokken waren, konden we het niet laten op onze nieuwe aanwinst neer te ploffen. Wat een verschil met ons oude ledikant! 

FECHA: a las 11:39h (576 Lecturas)

TAGS: Boxspring, matrassen

EN: Negocio y Compras