CURVASER, sl. presenta el seu nou catàleg i posa en marxa la seva pàgina web dins del marc de col·laboració amb la consu

CURVASER, sl. presenta el seu nou catàleg i posa en marxa la seva pàgina web dins del marc de col·laboració amb la consu

CURVASER, SL. és una empresa que es va fundar l'any 1988, l'objectiu de la qual és la fabricació, la venda, la reparació i el servei tècnic de maquinària per a treballs en tub, vareta i perfils metàl·lics. Aquests productes van dirigits al sector de l'automoció, la construcció, l'equipament comercial, la línia blanca i el moble metàl·lic, entre d'altres.


CURVASER comercialitza la maquinària de les empreses representades, a més de fabricar màquines especials, tot mitjançant el suport d'un servei especialitzat d'assistència tècnica i de manteniment preventiu, un aspecte que és imprescindible per garantir un servei òptim als seus clients i equips.

CURVASER, amb seu central a Castellbisbal (Barcelona) i delegació a Luceni (Saragossa), disposa d'un total de 4.500 m² i d'un equip de professionals altament qualificat per prestar servei a totes les demandes, que ofereix una competitivitat elevada i una capacitat de resposta davant de qualsevol consulta que es rebi, amb solucions de qualitat que s'adeqüen a cada client.


CURVASER disposa de la certificació del sistema de qualitat ISO 9001:2000 des del 2005 amb la finalitat d'oferir les màximes garanties als seus clients, així com una millora organitzativa consegüent.


A més, per tal de millorar el servei que s'ofereix al client, CURVASER ha modernitzat la seva pàgina web per fer-la més interactiva (www.curvaser.com) i ha creat un nou catàleg com a conseqüència de la incorporació de noves màquines representades, i així s'amplia la informació respecte a la producció pròpia.


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC


CURVASER, SL, col·labora des de juny de 2015 amb l'empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.


La confecció d'un pla estratègic complet i el disseny d'un pla comercial ambiciós són les àrees d'actuació en les quals CURVASER, SL i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d'excel·lència empresarial, qualitat en el servei i el progrés, i desenvolupament en el mercat.  


SOBRE CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA


El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que els són més eficients, a fi d'optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l'excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d'empresa.


Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC©, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.


Amb seu a Brussel·les, a més d'Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.


L'evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d'èxit d'empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios i testimonis visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g


Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:


Luis Feliu


Director del Dept. d'Estudis i Desenvolupament


CEDEC, SA


www.cedec.cat/ca


Tel.: 93 318 15 15


Adreça electrònica: web@cedec.es

FECHA: a las 15:10h (143 Lecturas)

TAGS: CEDEC, excelencia empresarial, Centro Europeo de Evolución Económica, pymes