MAP SPAIN obre noves instal·lacions i reafirma la seva col·laboració amb CEDEC

 MAP SPAIN obre noves instal·lacions i reafirma la seva col·laboració amb CEDEC

MAP SPAIN, SL és una empresa situada a Alacant, fundada el 2010 per treballadors amb més de 25 anys d'experiència en el sector de la fabricació de calçat anatòmic i de confort.


Les formes especials i les plantes anatòmiques del calçat que produeix MAP SPAIN asseguren la comoditat de les seves sabates, fetes amb materials de molta qualitat amb unes línies actuals que segueixen les tendències del moment.


La seva marca emblema és COMFORT CLASS, que ofereix un tipus de calçat confortable en tots els sentits, i que combina a la perfecció un disseny atractiu i actual, amb la comoditat de les seves línies. Tot això gràcies a l'aplicació dels últims avenços tècnics en l'àmbit del benestar i la producció d'un calçat de confort que es pot portar en qualsevol situació i activitat.


Actualment MAP SPAIN disposa d'instal·lacions de fabricació per donar servei a tots els seus clients, tant nacionals com internacionals, per als quals fabrica calçat amb la seva pròpia marca, a més a més de productes de marca blanca.


En les noves instal·lacions, MAP SPAIN té un ampli magatzem logístic amb una superfície de 1.600 m2 a la ciutat de Sax (Alacant). Amb aquesta nova inauguració, la companyia vol complir el seu objectiu de continuar millorant la producció, amb unes instal·lacions més modernes que incorporen els últims avenços tecnològics i que ofereixen totes les garanties de qualitat per a la comercialització d'un bon producte en els terminis de lliurament estipulats.


A més a més, MAP SPAIN disposa en les noves instal·lacions d'un show room per mostrar els seus productes, amb una botiga oberta al públic per donar servei als clients més pròxims.


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC©


MAP SPAIN, SL col·labora des de maig de 2016 amb l'empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.


L'adequació dels controls interns, la millor organització dels recursos humans i l'optimització dels processos productius són les àrees d'actuació en què MAP SPAIN SL i CEDEC© col·laboren per aconseguir les màximes cotes d'excel·lència empresarial, qualitat en el servei, i progrés i desenvolupament al seu mercat.


Sobre CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA


El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC© és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que els són més eficients, a fi d'optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l'excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d'empresa.


Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC©, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.


Amb seu a Brussel·les, a més d'Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.


L'evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d'èxit d'empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios


Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:


Luis Feliu
Director del Dept. d'Estudis i Desenvolupament
CEDEC, SA
www.cedec.cat/ca
Tel.: 93 318 15 15
Adreça electrònica: web@cedec.es

FECHA: a las 13:27h (129 Lecturas)

TAGS: CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, excel·lència empresarial

EN: Negocio y Compras