CARGORED continua en expansió dins del marc de col·laboració amb CEDEC

CARGORED continua en expansió dins del marc de col·laboració amb CEDEC

CARGORED SERVICIOS INTEGRADOS, SL es va fundar el 1998 amb l'objectiu de ser una companyia referent en serveis logístics i duaners per a les illes Canàries. La companyia, que ha experimentat un enorme creixement els últims anys, s'ha consolidat com una de les líders en el seu sector, tant per a importadors com per a exportadors de les illes Canàries i la península.


Des del començament, el Grup CARGORED ha orientat la seva activitat a la prestació de serveis pioners en la satisfacció dels seus clients, garantint puntualitat i eficiència en cas de possibles irregularitats. Conscient de les exigències canviants del mercat i de les modificacions de procediments i regulacions, el Grup CARGORED adapta amb agilitat els serveis que ofereix.


Després de més de 20 anys d'experiència, el Grup CARGORED afronta el seu futur amb totals garanties d'èxit. Aviat inaugurarà una nova nau a Santa Cruz de Tenerife, al polígon El Mayorazgo, que s'afegeix a les dues incorporacions realitzades al polígon industrial El Goro de Gran Canària el 2014, i que se suma a la plataforma logística que ja té a l'aeroport de Madrid-Barajas.


Aquesta obertura suposa posar a disposició dels seus clients unes instal·lacions de més de 6.000 m2 que permeten multiplicar el volum de mercaderia dedicada a la logística i la distribució, amb capacitat per acollir més de 4.000 palets. La nova plataforma del Grup CARGORED està dotada amb més de 20 molls de càrrega. Això, juntament amb la seva privilegiada ubicació, fa que aquestes instal·lacions siguin úniques en tota l'illa. Tot un moviment estratègic per refermar la seva posició de lideratge com a operador logístic en totes les illes Canàries.


Amb empreses vinculades a diferents sectors; immobiliari, consum i transport, els esforços del Grup CARGORED s'orienten a més a reforçar el seu equip de professionals altament qualificats, a més del material de les empreses, tot això amb l'objectiu d'aconseguir l'excel·lència empresarial en la gestió de la companyia.


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC©


CARGORED SERVICIOS INTEGRADOS, SL, col·labora des de juny de 2016 amb l'empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.


L'optimització de l'organització dels recursos humans, la millora dels controls interns i el disseny d'un pla estratègic han estat les àrees d'actuació en què CARGORED SERVICIOS INTEGRADOS, SL, i CEDEC© han col·laborat per aconseguir les màximes cotes d'excel·lència empresarial, qualitat i el progrés i desenvolupament al seu mercat.


Sobre CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA


El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC© és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que els són més eficients, a fi d'optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l'excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d'empresa.


Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC©, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.


Amb seu a Brussel·les, a més d'Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.


L'evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d'èxit d'empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios


Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:


Luis Feliu
Director del Dept. d'Estudis i Desenvolupament
CEDEC, SA
www.cedec.cat/ca
Tel.: 93 318 15 15
Adreça electrònica: web@cedec.es

FECHA: a las 17:39h (107 Lecturas)

TAGS: CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, excel·lència empresarial

EN: Negocio y Compras