DIMO STAND va rebre el premi de millor estand a FITUR, dins del marc de col.laboració amb CEDEC

DIMO STAND va rebre el premi de millor estand a FITUR, dins del marc de col.laboració amb CEDEC

DIMO STAND, SL és una empresa situada al polígon industrial Nuevo Baztán de Madrid que des de fa més de 20 anys es dedica al desenvolupament i la producció de projectes singulars que han de satisfer objectius complexos, tant en l'àmbit d'esdeveniments corporatius i accions de comunicació, com en espais expositius i comercials.


Per atendre les diverses sol·licituds, DIMO STAND disposa d'un equip multidisciplinari amb formació en diferents àmbits creatius i tècnics, amb un radi d'acció que traspassa les nostres fronteres i que arriba fins a les principals ciutats europees, com ara Berlín, París, Londres, Milà, Lisboa… on ofereix als seus clients un servei totalment integral.


Recentment, DIMO STAND va rebre el guardó al millor estand de la passada edició de FITUR, Fira Internacional de Turisme 2017, amb un espai dissenyat per promocionar el país de Colòmbia com a destinació turística a Madrid. El pavelló, amb una superfície de 420 m2, representa un homenatge al turisme sostenible, amb èmfasi en la natura i l'albirament d'aus; així va aconseguir ser seleccionat pels organitzadors del certamen com el millor de la mostra.


Colòmbia, amb DIMO STAND, va reproduir la forma de diversos arbres fets amb materials reciclats de la indústria de la fusta de la llar, acompanyats amb música en directe, degustacions de plats típics i la promoció de l'albirament d'aus com un dels macroprojectes turístics que està en plena execució. Tal com va destacar la ministra de Comerç, Indústria i Turisme del país,  María Claudia Lacoutur, “aquest és l'any de Colòmbia en matèria turística, la indústria que està marcant el creixement econòmic i que ja és la segona font de divises per al nostre país”.


Criteris com la innovació, l'originalitat, la comunicació, els missatges promocionals i el professionalisme van conduir a aquest nou reconeixement que contribueix al posicionament del país dins de la indústria turística internacional.


L'estand de Colòmbia a Fitur va acollir 51 empresaris, incloent-hi operadors turístics, hotels, una aerolínia i oficines promotores de turisme d'11 regions del país, que durant la setmana van mantenir trobades amb majoristes i turoperadors que s'havien citat a Madrid.


Amb aquest nou guardó es posa de manifest que DIMO STAND té molta experiència nacional i internacional en el disseny i la producció d'estands, avalada per l'èxit dels projectes realitzats que aconsegueixen la plena satisfacció dels clients.


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC©


DIMO STAND, SL, col·labora des de febrer de 2015 amb l'empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.


L'adequació dels controls interns, la millor organització dels recursos humans i l'optimització dels processos productius són les àrees d'actuació en què DIMO STAND SL i CEDEC© col·laboren per aconseguir les màximes cotes d'excel·lència empresarial, qualitat en el servei, i progrés i desenvolupament al seu mercat.


Sobre CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA


El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC© és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que els són més eficients, a fi d'optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l'excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d'empresa.


Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC©, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.


Amb seu a Brussel·les, a més d'Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.


L'evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d'èxit d'empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios


Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:


Luis Feliu
Director del Dept. d'Estudis i Desenvolupament
CEDEC, SA
www.cedec.cat/ca
Tel.: 93 318 15 15
Adreça electrònica: web@cedec.es

FECHA: a las 10:04h (132 Lecturas)

TAGS: CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, excel·lència empresarial

EN: Negocio y Compras