El GRUP SANCHILAN consolida el seu taller de reparacions i reforma la cafeteria dins del marc de col·laboració amb CEDEC

El GRUP SANCHILAN consolida el seu taller de reparacions i reforma la cafeteria dins del marc de col·laboració amb CEDEC

GASÓLEOS DEL MORRAZO SANCHILAN, SL, i SANCHILAN, SL, són empreses establertes al municipi de Moaña (Pontevedra) que es dediquen, des de fa més de vint-i-cinc anys, a la distribució i la venda de gasoils i combustibles en la seva àrea d'influència, on disposen d'una estació de servei i un punt de venda.


El GRUP SANCHILAN ofereix diversos serveis als clients, entre els quals destaquen el taller de mecànica ràpida, la zona de rentatge per a vehicles, manual i automàtica, una botiga de recanvis i consumibles per a automòbils, així com un supermercat i una cafeteria. Tot això seguint la filosofia d'oferir productes d'elevada innovació tecnològica, gran qualitat i amb un servei excel·lent als clients.


A l'estació de servei, GRUP SANCHILAN ofereix diferents ofertes i promocions per omplir el dipòsit del vehicle de la manera més econòmica possible, a més a més d'un descompte especial amb l'autoompliment del dipòsit de gasolina o gasoil. També disposa del servei de facturació en línia per a empreses, amb l'opció pràctica de consultar les factures des de dispositius mòbils.


Al final de l'any passat, una vegada acabades i consolidades les obres de remodelació de la zona de rentatge i el nou taller de mecànica ràpida, la direcció general de les empreses del GRUP SANCHILAN va emprendre la consolidació del taller de mecànica ràpida de vehicles, va incrementar la plantilla de mecànics per a les operacions de canvi i alineacions de pneumàtics, la substitució d'olis, les pastilles i els discos de fre i amortidors, i va començar les obres de remodelació de la cafeteria, i la botiga de recanvis i consumibles per a automòbils, a banda d'incorporar-hi un supermercat de productes alimentaris.


Totes aquestes innovacions i ampliacions del GRUP SANCHILAN estan enfocades a continuar mantenint l'alt nivell de qualitat i de servei envers els clients, amb una oferta variada i econòmica que fa que l'empresa continuï sent una referència del sector en la seva àrea d'influència.


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC©


GASÓLEOS DEL MORRAZO SANCHILAN, SL, col·labora des de novembre del 2017 amb l'empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.


Les millores i evolucions efectuades en l'àmbit de l'organització i la gestió han permès elaborar un pla estratègic que encamina GASÓLEOS DEL MORRAZO SANCHILAN, SL, cap a l'excel·lència empresarial i el manteniment del seu lideratge al mercat


SOBRE CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA


El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC© és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que els són més eficients, a fi d'optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l'excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d'empresa.


Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC©, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.


Amb seu a Brussel·les, a més d'Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.


L'evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d'èxit d'empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios


Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:


Luis Feliu
Director del Dept. d'Estudis i Desenvolupament
CEDEC, SA
www.cedec.cat/ca
Tel.: 93 318 15 15
Adreça electrònica: web@cedec.es

FECHA: a las 08:41h (177 Lecturas)

TAGS: CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, excel·lència empresarial

EN: Negocio y Compras