ICARBEN presenta els seus productes en el 31è Saló de Gourmets en el marc de col·laboració amb CEDEC

ICARBEN presenta els seus productes en el 31è Saló de Gourmets en el marc de col·laboració amb CEDEC

La firma INDUSTRIAS CÁRNICAS DE BENAOJAN, SL, (ICARBEN) és una empresa familiar amb llarga tradició en l'elaboració d'embotits de qualitat i productes carnis derivats del porc. Situada a la població de Benaoján, en plena muntanya de Ronda (Màlaga), es troba en una zona amb immillorables condicions climàtiques per curar els seus productes. Això, juntament amb l'experiència i la tecnologia adequades, fan que els seus embotits es posicionin entre els més ben considerats de tot Espanya.


Actualment, ICARBEN té una plantilla de més de 50 persones que treballen dia rere dia en la innovació dels seus embotits i derivats, així com en l'adaptació a les necessitats dels clients, i que combinen el més avançat nivell de tecnologia amb la màxima fidelitat a les tradicions en l'elaboració dels seus productes.


Amb el llançament el 2014 de la botiga de venda en línia, ICARBEN va començar a treballar per ampliar la superfície total productiva, que ha passat d'una mica més de 6.000 m2 a gairebé 8.000 m2, i remodela d'aquesta manera la zona actualment existent, amb l'objectiu d'absorbir l'increment actual de la demanda, millorar els fluxos interns i crear noves línies de productes, tot això amb una forta inversió en maquinària d'última tecnologia.


ICARBEN, conscient del caràcter estratègic de la qualitat per a la seva indústria, està en procés d'obtenció de la norma ISO 22000 de sistema de gestió de qualitat i seguretat alimentària. De la mateixa manera, i fidel a la seva filosofia d'evitar qualsevol dany a l'entorn, des del 2006 disposa dels mètodes més moderns per a la depuració d'aigües i la transformació de residus sòlids segons la norma mediambiental ISO 14001.


L'equip d'ICARBEN, amb el suport de la consultoria estratègica per a empreses CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, ha participat recentment en el 31è Saló de Gourmets, la Fira Internacional d'Alimentació i Begudes de Qualitat, que es va celebrar a Madrid al final d'abril del 2017. Integrada dins de l'estand “Sabor a Málaga”, el saló ha representat tota una oportunitat per mostrar la varietat i la qualitat dels seus productes als més de 30.000 assistents a la darrera edició.


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC©


INDUSTRIAS CÁRNICAS DE BENAOJAN, SL, col·labora des de novembre del 1995 amb l'empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.


L'optimització de l'acció comercial, l'adequació dels controls interns i un pla estratègic, van ser les àrees d'actuació en què INDUSTRIAS CÁRNICAS DE BENAOJAN, SL i CEDEC© van col·laborar per assolir les màximes cotes d'excel·lència empresarial, qualitat en el servei i el màxim progrés i desenvolupament possible al mercat.


SOBRE CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA


El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC© és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que els són més eficients, a fi d'optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l'excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d'empresa.


Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC©, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.


Amb seu a Brussel·les, a més d'Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.


L'evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d'èxit d'empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios


Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:


Luis Feliu
Director del Dept. d'Estudis i Desenvolupament
CEDEC, SA
www.cedec.cat/ca
Tel.: 93 318 15 15
Adreça electrònica: web@cedec.es

FECHA: a las 13:45h (179 Lecturas)

TAGS: CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, excel·lència empresarial

EN: Alimentos