ASPRAT ASCENSORS llança la nova pàgina web dins del marc de col·laboració amb CEDEC©

ASPRAT ASCENSORS llança la nova pàgina web dins del marc de col·laboració amb CEDEC©

ASPRAT ASCENSORS, SL, és una empresa fundada fa més de 30 anys que es dedica a la instal·lació, la reparació i el manteniment de tota mena d'aparells elevadors, tant ascensors com plataformes, muntacàrregues, entre d'altres.


Situada al Prat de Llobregat (Barcelona), la política d' ASPRAT ASCENSORS, SL, durant tot aquest temps s'ha basat en la professionalitat en el tracte amb els clients i en el compliment puntual dels compromisos adquirits, de manera ràpida i eficaç. Per fer-ho, disposa d'un equip humà altament qualificat, capaç de garantir el bon servei tant pel que fa al muntatge com a la conservació i la reparació dels diferents aparells elevadors.


ASPRAT ASCENSORS, SL, és conscient de la importància de la feina que fa. No es tracta només d'acudir quan hi ha un avís d'avaria, sinó d'establir els protocols per evitar-la. Per al dia a dia d'una empresa o d'una comunitat de veïns, és fonamental que els aparells elevadors (muntacàrregues, ascensors, etc.) funcionin bé, ja que cobrir les necessitats de mobilitat afecta directament tant les mercaderies d'un negoci com les persones que els utilitzen diàriament.


En el seu afany de millora contínua, ASPRAT ASCENSORS, SL, ha llançat recentment una nova pàgina web que mostra els productes i els serveis que ofereix l'empresa, així com notícies relacionades i les dades de contacte. De la mateixa manera, l'empresa acaba de finalitzar el procés de renovació de l'ISO 9001, que garanteix i avala la seva trajectòria amb més de 850 clients en el seu haver.


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC©


ASPRAT ASCENSORS, SL, col·labora des d'abril de 2015 amb l'empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.


L'optimització dels processos productius, la millor organització dels recursos humans, la millora de l'acció comercial i l'adequació dels controls interns van ser les àrees d'actuació en què ASPRAT ASCENSORS, SL, i CEDEC© van col·laborar per assolir les màximes cotes d'excel·lència empresarial, qualitat en el servei, i progrés i desenvolupament al mercat.


SOBRE CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA


El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC© és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que els són més eficients, a fi d'optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l'excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d'empresa.


Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC©, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.


Amb seu a Brussel·les, a més d'Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.


L'evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d'èxit d'empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios.


Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:


Luis Feliu
Director del Dept. d'Estudis i Desenvolupament
CEDEC, SA
www.cedec.cat/ca
Tel.: 93 318 15 15
Adreça electrònica: web@cedec.es

FECHA: a las 13:36h (171 Lecturas)

TAGS: CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, excelencia empresarial, asesoría pymes

EN: Negocio y Compras