SUMINISTROS AGRÍCOLAS SAN JORGE es consolida en la fabricació de hivernacles dins el marc de col·laboració amb CEDEC©

SUMINISTROS AGRÍCOLAS SAN JORGE es consolida en la fabricació de hivernacles  dins el marc de col·laboració amb CEDEC©

SUMINISTROS E INSTALACIONES AGRÍCOLAS SAN JORGE, SL és una empresa amb més de 25 anys d’experiència en el sector agroindustrial. Situada a Palos de la Frontera (Huelva), duu a terme projectes per a clients a escala tant nacional com internacional.


L’empresa compta amb una plantilla de professionals altament qualificats, que tanquen acords amb les principals empreses del sector agrícola i industrial. SUMINISTROS E INSTALACIONES AGRÍCOLAS SAN JORGE, SL només treballa amb les millors marques, i fa feines a mida un cop ha estudiat les necessitats específiques de cada client i ha ofert un projecte personalitzat a l’altura de les seves expectatives.


En contínua innovació, les línies de negoci de SUMINISTROS E INSTALACIONES AGRÍCOLAS SAN JORGE, SL es distribueixen en 4 grans àrees: subministraments i instal·lacions agrícoles, vehicles elèctrics, fabricació d’hivernacles i tractament d’aigua.


Per optimitzar la seva estructura productiva, SUMINISTROS E INSTALACIONES AGRÍCOLAS SAN JORGE, SL ha inaugurat fa poc una nova fàbrica per a l’elaboració d’hivernacles, infraestructura que preveu ampliar ben aviat a causa de l’increment de la demanda que hi ha d’aquest producte.


Amb aquest tipus d’hivernacles, el que l’empresa pretén és oferir una estructura que sigui fàcil d’adaptar i d’instal·lar. Per aconseguir aquest objectiu, se li lliura al client un pràctic manual d’instal·lació amb instruccions de muntatge per facilitar-ne la implementació al camp. Com a resultat, s’aconsegueix una estructura versàtil i econòmica que s’adapta a les necessitats específiques de cada client.


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC©


SUMINISTROS E INSTALACIONES AGRÍCOLAS SAN JORGE, SL col·labora des de maig del 2014 amb la consultora estratègica per a empreses CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, empresa capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses des del 1965.


L’adequació dels controls interns i un pla estratègic van ser les àrees d’actuació en les quals SUMINISTROS E INSTALACIONES AGRÍCOLAS SAN JORGE, SL i CEDEC© van col·laborar per assolir les màximes cotes d’excel·lència empresarial, la qualitat del servei, i el progrés i desenvolupament al seu mercat.


SOBRE CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA


El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC© és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que els són més eficients, a fi d'optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l'excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d'empresa.


Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC©, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.


Amb seu a Brussel·les, a més d'Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.


L'evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d'èxit d'empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios i testimonis visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g


Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:


Luis Feliu
Director del Dept. d'Estudis i Desenvolupament
CEDEC, SA
www.cedec.cat/ca
Tel.: 93 318 15 15
Adreça electrònica: web@cedec.es

FECHA: a las 17:28h (195 Lecturas)

TAGS: CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, excel·lència empresarial