CUINATS JOTRI rep el premi Innoforum 2016 en el marc de col.laboració amb CEDEC©

CUINATS JOTRI rep el premi Innoforum 2016 en el marc de col.laboració amb CEDEC©

CUINATS JOTRI és una empresa familiar que va fundar Josep Soler el 2001, amb una experiència acumulada de més de 30 anys en el sector. Especialitzats en l'elaboració de plats cuinats, destinats a carnisseries, rostidories i restauració, l'empresa va començar a Girona. Després d'una etapa de creixement, es van instal·lar a Salt i més endavant a Juià (Girona), on actualment té la seu en una nau de 2.000 m2.


La base de la cuina de CUINATS JOTRI és l'experiència i el respecte per la professió, units a la dedicació en la tria dels ingredients, tant per la procedència com per la qualitat. Gràcies a tot això, i a l'esforç i la dedicació del sr. Josep Soler i la sra. Trinidad Salva per consolidar i posicionar l'empresa, avui CUINATS JOTRI és un referent en la zona i en el sector.


Amb la incorporació dels fills en l'empresa i amb el canvi d'instal·lacions, CUINATS JOTRI avança en aquests moments cap a un procés de professionalització de l'organització, amb unes instal·lacions cada vegada més modernes que ofereixen les màximes garanties de qualitat i servei als clients. El departament de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+I) treballa constantment per respondre a les noves necessitats, tant del mercat com dels seus clients.


Actualment, CUINATS JOTRI és present a les províncies de Girona, Barcelona i Tarragona, amb repartiment setmanal dels seus plats gràcies a la flota de vehicles adaptats que garanteix un bon servei de transport.


CUINATS JOTRI manté la tradició de la cuina mediterrània que es caracteritza per la qualitat, la varietat i la frescor dels ingredients. Per aconseguir-ho, l'empresa té un departament de qualitat que és responsable directe del compliment i del seguiment estricte del sistema de gestió de la qualitat: la traçabilitat i el Pla d'anàlisi de perills i punts crítics de control (PAPPCC). Tot això amb l'objectiu d'aconseguir la màxima seguretat en els processos de fabricació i manipulació d'aliments.


Recentment, CUINATS JOTRI ha rebut el premi Innoforum 2016 a la innovació de productes gastronòmics en la categoria de gust més original, obtingut gràcies al “carpaccio de cargols a la llauna”, que comercialitza com un producte més del seu ampli ventall de referències en menjar preparat.


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC©


CUINATS JOTRI, SL, col·labora des de gener del 2015 amb la consultora estratègica per a empreses CEDEC ©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.


L'optimització de l'acció comercial, l'adequació dels controls interns, l'organització dels recursos humans i un pla estratègic van ser les àrees d'actuació en què CUINATS JOTRI SL i CEDEC© van col·laborar per assolir les màximes cotes d'excel·lència empresarial, qualitat en el producte i progrés i desenvolupament al seu mercat.


SOBRE CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA


El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC© és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que els són més eficients, a fi d'optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l'excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d'empresa.


Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC©, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.


Amb seu a Brussel·les, a més d'Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.


L'evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d'èxit d'empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios i testimonis visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g


Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:


Luis Feliu
Director del Dept. d'Estudis i Desenvolupament
CEDEC, SA
www.cedec.cat/ca
Tel.: 93 318 15 15
Adreça electrònica: web@cedec.es

FECHA: a las 16:08h (143 Lecturas)

TAGS: CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, excel·lència empresarial