Mític negoci de la ciutat de Barcelona

Mític negoci de la ciutat de Barcelona

La història d'un negoci familiar pot ser espectacular. Una empresa creada des de l'entorn familiar és una manera de vida molt diferent al de la resta de famílies, i és de lidiar amb els problemes interns d'una família amb els problemes laborals pot ser un problema per a molts, però, en altres casos, poden arribar a ser formidables. Fins i tot, el fet d'haver creat una empresa des de l'entorn familiar pot ser un impuls per al negoci.


Aquests negocis familiars sorprenen encara més si és possible quan el negoci porta diverses generacions al seu càrrec i continua sent molt potent com a negoci. Aquest és el cas de Casa Vives, una de les pastisseries a Barcelona amb més història en aquesta ciutat.


Sent totalment exactes, aquest negoci familiar va néixer l'any 1895 com fleca a Barcelona, ​​tot i que a dia d'avui ha expandit el seu negoci per dedicar-se de ple a la creació de pastissos i pastissos, principalment.


A més d'aquestes especialitats, pots trobar una gran varietat de productes de fleca típics com pa, articles de brioixeria, bombons, quiches, entrepans i un sens fi de productes per triar, tot això mantenint l'esperit artesanal del creador del negoci, José Vives.


Amb el pas dels anys i dècades, Casa Vives s'ha guanyat una gran reputació des del seu establiment principal al barri de Sants, on hi va veure créixer el seu negoci familiar Josep Vives i que, actualment, porta la quarta generació de la seva família. Tot un imperi digne de menció com a negoci familiar amb una llarguíssima tradició de familiars implicats en la seva evolució.


Gràcies a això, el negoci ha pogut canviar alguns aspectes per millorar l'atenció al client i, per això, van decidir començar un servei de càtering a Barcelona per oferir als esdeveniments i ocasions especials els seus productes artesanals, ampliant la seva empresa familiar a altres entorns fora de seus establiments.


D'altra banda, el negoci també ha donat la volta a la seva ubicació, tenint ara dues ubicacions a Barcelona i dues a Castelldefels, municipi proper a la ciutat comtal.


Sense cap dubte, hi ha negocis familiars que aposten pel bon gust, la tradició i l'evolució, i l'adaptació de Casa Vives a les diferents èpoques per les quals ha passat és fascinant.

FECHA: a las 11:43h (67 Lecturas)

TAGS: servei de catering a Barcelona, fleca a Barcelona, casa vives, pastisseria barcelona

EN: Serví­cios