TEFCAN efectua importants obres en cadenes hoteleres en el marc de la seva col.laboració amb CEDEC

TEFCAN efectua importants obres en cadenes hoteleres en el marc de la seva col.laboració amb CEDEC

TEFCAN, SL és una empresa situada a Santa Cruz de Tenerife que es dedica a la planificació, el desenvolupament i el muntatge d'instal·lacions tècniques eficients, amb una trajectòria consolidada després de gairebé 10 anys present en el sector.


Considerada com una de les empreses referents de l'arxipèlag canari, TEFCAN disposa d'un equip propi altament qualificat que desenvolupa projectes segons les necessitats específiques del client, i aporta solucions eficaces amb instal·lacions rendibles, de gran qualitat i alt rendiment.


TEFCAN realitza instal·lacions clau en el pany en què es tenen en compte tant l'eficiència com la comoditat de la instal·lació; s'efectua un estudi previ de viabilitat, es dissenya i es munta per complet tota la instal·lació i es realitza la posada en marxa i el manteniment per garantir-ne un rendiment òptim.


A més, TEFCAN disposa d'un departament propi d'eficiència energètica que realitza auditories energètiques, gestió i control de consums, estudis luminotècnics i il·luminació LED i certificació energètica d'edificis, entre altres serveis.


Com a resultat de tot plegat i fruit del seu treball constant, TEFCAN ha finalitzat darrerament la reforma integral de la piscina en el complex OASIS de la platja Los Gigantes, a Santa Cruz de Tenerife, una important obra en què destaca la seva actuació en la climatització i el control d'aquest sistema.


La complexitat de l'obra està en la climatització de dues piscines, una amb una gran superfície i una altra d'infantil també molt gran però poc fonda, que s'han d'adaptar de manera precisa a una constant de temperatura en una zona on l'ús és permanent. A l'hivern la demanda és de calor, en canvi a l'estiu cal fred, a causa de la influència de la radiació solar. La instal·lació es climatitza tot l'any mitjançant una bomba de calor reversible alimentada amb energia fotovoltaica en autoconsum.


Per incrementar-ne el rendiment, TEFCAN ha instal·lat un sistema de control que efectua mesuraments de manera constant, optimitza el consum de la bomba de calor i aprofita la instal·lació fotovoltaica per a altres serveis.


TEFCAN ha començat fa poc dues obres més: la nova instal·lació de climatització a l'Hotel Barceló Los Corales, al sud de Tenerife, i la remodelació de la climatització, la fontaneria i el control de l'Hotel Costa Salinas de la cadena H10 a l'illa de La Palma.


TEFCAN destaca com a empresa instal·ladora especialitzada en sistemes de climatització, fins i tot en hotels en servei, amb un elevat component de control, cosa que dóna un valor tecnològic a l'empresa difícil de trobar a les Illes Canàries, així com en instal·lacions fotovoltaiques de gran volum.


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC


TEFCAN, SL col·labora des d'abril del 2015 amb la consultora estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, capdavantera en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.


L'optimització de l'organització dels recursos humans, la millora dels controls interns i el disseny d'un pla estratègic són les àrees d'actuació en què TEFCAN, SL, i CEDEC col·laboren per aconseguir les màximes cotes d'excel·lència empresarial i el progrés i el desenvolupament en el mercat.


SOBRE CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA


El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que els són més eficients, a fi d'optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l'excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d'empresa.


Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.


Amb seu a Brussel·les, a més d'Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.


L'evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d'èxit d'empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios.


Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:


Luis Feliu
Director del Dept. d'Estudis i Desenvolupament
CEDEC, SA
www.cedec.cat/ca
Tel.: 93 318 15 15
Adreça electrònica: web@cedec.es

FECHA: a las 12:52h (130 Lecturas)

TAGS: CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, TEFCAN, excel·lència empresarial