SIEL CONFECCIONES manté el seu creixement alhora que referma la seva col·laboració amb CEDEC

SIEL CONFECCIONES manté el seu creixement alhora que referma la seva col·laboració amb CEDEC

SIEL CONFECCIONES SL és una empresa familiar fundada el 1980 que es dedica a la fabricació i la distribució de vestuari laboral, i equips de protecció individual. Des de la seva seu d'Arganda del Rey (Madrid), dona servei a les empreses que cerquen protecció, funcionalitat, comoditat i imatge corporativa per als seus treballadors.


Dins la seva política de millora contínua, SIEL CONFECCIONES ha considerat que és clau aportar solucions tècniques per a la roba de protecció a través de teixits desenvolupats tecnològicament sota el guiatge dels seus proveïdors.


Tot això ha permès que l'empresa fidelitzés clients tan rellevants com l'EMT (Empresa Municipal de Transports de Madrid), el SAMUR (Servei d'Atenció Madrileny d'Urgències), la Policia Nacional, la UME (Unitat Militar d'Emergències) i l'AEAT (Agència Tributària).


Al llarg de tots aquests anys, SIEL CONFECCIONES ha experimentat una evolució i un creixement positius i ha mantingut ferm el seu objectiu principal de satisfer les necessitats dels seus clients oferint-los un ampli servei personalitzat i uns productes d'alta qualitat.


Per aconseguir-ho, l'empresa té implantat un sistema integrat de qualitat i medi ambient basat en el seguiment de les normes ISO 9001 i 14001, i disposa d'un equip humà altament qualificat per al desenvolupament del disseny dels seus productes, el patronatge, el tall, la confecció, la preparació de comandes, l'atenció comercial i l'administració, fet que els permet donar un servei àgil i de més qualitat.


Col·laboració amb CEDEC®, S.A.


SIEL CONFECCIONES S.L., col·labora des de setembre de l’abril del 2016 amb l’empresa de gestió estratègica empresarial CEDEC®, Centro Europeo de Evolución Económica, S.A., capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des del 1965.


La millora de l’acció comercial, l’adequació dels controls interns i la confecció d’un pla estratègic van ser les àrees d’actuació en les quals SIEL CONFECCIONES S.L. i CEDEC® van col·laborar per assolir les màximes cotes d’Excel·lència Empresarial, qualitat en el servei i progres i desenvolupament en el seu mercat.


SOBRE EL GRUP CEDEC®


CEDEC®, Centro Europeo de Evolución Económica SA, és l’empresa líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des de l’any 1965. La seva finalitat posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que els són més eficients, a fi d'optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l'Excel·lència Empresarial en totes elles.


El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC® treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.


Implantada a Espanya des de 1971, el Grup CEDEC® ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 100 de les quals a Espanya.


Amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, la consultora estratègica per a empreses és també present a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.


El treballa i la consolidació del Grup CEDEC® com a empresa especialista en la gestió estratègica empresarial, es veu reflectida també en els nombrosos casos d'èxit d'empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC® i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu https://www.cedec.es/opiniones i testimonis visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g


Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:


Luis Feliu
Vicepresidente División Gestión Estratégica
CEDEC®, S. A.
www.cedec.es
Tel.: 933181515
E-mail: web@cedec.es

FECHA: a las 10:07h (23 Lecturas)

TAGS: CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, excel·lència empresarial, consultora pimes

EN: Negocio y Compras