ALMACENES JAVIER obté el segell de norma de qualitat empresarial CEDEC

ALMACENES JAVIER obté el segell de norma de qualitat empresarial CEDEC

ALMACENES JAVIER, SA és una empresa que té com a objectiu la importació i la distribució d'articles de regal. Constituïda el 1947, posseeix unes instal·lacions modernes a la seva seu central de Valladolid i una xarxa de botigues pròpies. L'empresa s'estructura en tres grans àrees de negoci: la venda a l'engròs, la venda al detall i l'activitat logística d'articles de regal.


Després de més de 70 anys de trajectòria, ALMACENES JAVIER és una empresa pionera en la importació i la distribució d'articles de regal a Espanya, i actualment la tercera generació de la família participa activament en la continuïtat del negoci.


ALMACENES JAVIER fa una aposta clara pel disseny i disposa d'un departament creatiu propi que permet oferir als seus clients una resposta ràpida, a més d'un ampli ventall de possibilitats per satisfer les seves necessitats.


L'aposta de l'empresa en els darrers anys ha estat clarament estratègica; així, ha millorat les seves instal·lacions, ha ampliat les línies de negoci i ha implantat un nova estructura empresarial gràcies a la seva col·laboració amb l'empresa de gestió, direcció i organització d'empreses familiars CEDEC®, la qual cosa li ha permès millorar l'optimització dels recursos de la companyia.


Així doncs, actualment, ALMACENES JAVIER, SA afronta el seu futur amb totes les garanties d'èxit. Per aquest motiu, l'empresa ha obtingut recentment el certificat de “COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC® DE QUALITAT EMPRESARIAL” en les àrees d'estratègia empresarial, control de gestió, organització funcional i estratègia comercial, que se li ha atorgat després de la intervenció i la nova avaluació a càrrec de la consultora estratègica per a empreses CEDEC®, Centro Europeo de Evolución Económica, SA.


Amb aquest segell de qualitat acabat d'atorgar, CEDEC® distingeix l'empresa ALMACENES JAVIER, SA i en garanteix la solidesa empresarial en aquests àmbits.


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC®


ALMACENES JAVIER, S.A. col·labora des de desembre de 2016 amb l’empresa de gestió estratègica empresarial CEDEC®Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des del 1965.


La definició de la seva Estratègia Empresarial i Comercial, així com l’optimització dels controls de gestió i d’organització funcional van ser les àrees d’actuació en les quals ALMACENES JAVIER, S.A. i CEDEC® van col·laborar per assolir les màximes cotes d’Excel·lència Empresarial, qualitat en el servei i progres i desenvolupament en el seu mercat.


SOBRE EL GRUP CEDEC®


CEDEC®, Centro Europeo de Evolución Económica SA, és l’empresa líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des de l’any 1965. La seva finalitat posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que els són més eficients, a fi d'optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l'Excel·lència Empresarial en totes elles.


El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC® treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.


Implantada a Espanya des de 1971, el Grup CEDEC® ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 100 de les quals a Espanya.


Amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, la consultora estratègica per a empreses és també present a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.


El treballa i la consolidació del Grup CEDEC® com a empresa especialista en la gestió estratègica empresarial, es veu reflectida també en els nombrosos casos d'èxit d'empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC® i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu https://www.cedec.es/opiniones i testimonis visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g


Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:


Luis Feliu
Vicepresidente División Gestión Estratégica
CEDEC®, S. A.
www.cedec.es
Tel.: 933181515
E-mail: web@cedec.es

FECHA: a las 11:52h (24 Lecturas)

TAGS: CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, excel·lència empresarial, consultora pimes

EN: Negocio y Compras