3 consejos para el control de plagas para su edificio de oficinas

La primavera està a la volta de la cantonada, així que ara és el moment de començar a revisar els consells per al control de plagues amb una empresa de serveis de neteja al Vallès.


Si bé moltes plagues podrien haver estat latents durant tot l'hivern, tornaran i es venjaran quan el clima es torni més càlid. Un bon gerent d'instal·lacions treballarà amb una companyia de control de plagues autoritzada per garantir que l'edifici continuï sent un entorn de treball segur i saludable. Preneu-vos un moment per veure els següents consells de control de plagues per assegurar-se que el seu edifici tingui un pla per mantenir allunyats als visitants no desitjats.


Consell per al control de plagues n.º 1: Llocs problemàtics


Ningú vol tenir plagues a l'entrada del seu edifici d'oficines, i molt menys en la recepció oa la sala de conferències. Per mantenir aquestes àrees netes, és important determinar on entren els insectes i on es congreguen.


Aquests són alguns dels llocs més comuns on pot trobar plagues no desitjades:


La il·luminació a l'exterior de l'edifici atraurà insectes. Si pot controlar els seus accessoris d'il·luminació, mantingueu allunyats de les entrades a l'edifici.


Els contenidors d'escombraries i els recipients d'escombraries també s'han de mantenir allunyats de les entrades. Les olors emesos per les escombraries en descomposició són àrees de reproducció de plagues. Si és possible, mantenir-los darrere d'una tanca és una millor opció.


A part dels exteriors, hi ha àrees clau del seu edifici que necessita per assegurar-se que es mantinguin netes.


Les àrees de menjador sempre són llocs importants per mantenir-se net per evitar la propagació de gèrmens, però per mantenir la seva oficina lliure de plagues, les sales de descans o les àrees de cuina són vitals per guanyar la batalla. Mantingui els aliments en recipients hermètics, assegureu-vos que es retirin amb regularitat i netegi totes les restes de menjar de les piques o als taulells.


Els banys, especialment els desguassos, també s'han de mantenir nets i lliures de runes. Els insectes se senten atrets per l'olor i poden entrar a través de petites esquerdes en les finestres o els desguassos prop dels banys.


Consell per al control de plagues n.º 2: realitzar un manteniment proactiu


El manteniment de l'edifici juga un paper molt important per mantenir el seu negoci lliure de plagues. Els danys a l'exterior de l'edifici poden provocar insectes: les esquerdes i els forats han d'omplir i reparar immediatament.


A més, mantenir el seu jardí és una part fonamental del control de plagues. Tots els arbustos han d'estar ben retallats i mai se'ls permeti créixer massa. Aquests són llocs on els insectes poden reproduir-se i construir nius. Els soterranis no han de passar per alt, tampoc; Si el seu edifici no té un sistema de humidificador incorporat, mantenir un humidificador al soterrani pot ajudar a mantenir els insectes allunyats.


Consell per al control de plagues # 3: Conegui els signes de problemes


Desafortunadament, és possible que prengui totes les precaucions per la seva construcció i encara tingui problemes de control de plagues. Conèixer els senyals primerenques d'una infestació d'insectes o rosegadors t'ajudarà a guanyar la batalla contra les plagues de primavera en el teu edifici d'oficines.


Insectes morts o exosquelets a les cantonades


Webs en cantonades o en llums de sostre


Excrements en les parets o pisos


Sorolls d'esgarrapades o cruixits en parets o sostres


La millor manera de combatre les plagues en el seu edifici d'oficines és mantenir-lo net. Una empresa de neteja a Granollers pot ajudar a que el seu edifici es mantingui el més net i saludable possible.

FECHA: a las 11:51h (67 Lecturas)

TAGS: neteja

EN: Serví­cios