TEI NOGAL, SL, exposa la seva tecnologia a la fira midest sous-traitance industrielle de París

TEI NOGAL, SL, exposa la seva tecnologia a la fira midest sous-traitance industrielle de París

TEI NOGAL, SL, situada a Arganda del Rey (Madrid), és considerada una de les empreses de referència a Espanya en la fabricació per deformació metàl·lica, i ofereix solucions integrals d'entallat metàl·lic als seus clients des de fa més de 30 anys.


TEI NOGAL, especialitzada en la realització de treballs mecànics personalitzats i d'alta tecnologia per a tercers, ofereix els seus serveis tant al mercat nacional com a l'europeu i al nord d'Àfrica, on exporta una part important de la seva producció.


L'empresa basa els fonaments de la seva expansió en una aposta contínua per la innovació, l'eficàcia i l'elevada qualitat que ofereix als seus clients, tant en el procés de fabricació com en el producte final. TEI NOGAL ofereix un enfocament pragmàtic en la conceptualització dels processos, i facilita i ajuda les empreses a millorar els seus costos, perquè aquestes siguin més competitives i marquin la diferència en el seu mercat.


TEI NOGAL, en el seu pla ambiciós de creixement i amb l'objectiu d'oferir als seus clients el màxim valor afegit en els treballs que realitza, ha inaugurat recentment un nou centre productiu per al metal·litzat i per a la pintura.


Per tal d'ampliar el coneixement de l'empresa a escala internacional i dins de l'estratègia comercial, TEI NOGAL ha exposat la seva tecnologia per tercer any consecutiu a la Fira d'àmbit mundial MIDEST SOUS-TRAITANCE INDUSTRIELLE, celebrada a París, i en la qual ha centrat la seva exposició en treballs de repussatge, entallat metàl·lic, embotició, hidroconformació, metal·litzat i pintura.


TEI NOGAL, per respondre a les exigències d'un mercat cada vegada més exigent, posseeix tant la certificació ISO 9001 com la mediambiental 14001, obtinguda amb Bureau Veritas, fet que demostra el compliment dels requisits demandats pels seus clients, als quals proporciona un aval de confiança, procurant que totes les expectatives es compleixin en tots els àmbits empresarials.


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC


TEI NOGAL, SL col·labora des de juliol de 2016 amb l'empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d'empreses des de 1965.


L'adequació dels controls interns, la millor organització dels recursos humans i l'optimització dels processos productius són les àrees d'actuació en què TEI NOGAL SL i CEDEC col·laboren per aconseguir les màximes cotes d'excel·lència empresarial, qualitat en el servei, i progrés i desenvolupament al seu mercat.  


SOBRE CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA


El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que els són més eficients, a fi d'optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l'excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d'empresa.


Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.


Amb seu a Brussel·les, a més d'Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.


L'evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d'èxit d'empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios i testimonis visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g


Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:


Luis Feliu


Director del Dept. d'Estudis i Desenvolupament


CEDEC, SA       


www.cedec.cat/ca


Tel.: 93 318 15 15


Adreça electrònica: web@cedec.es

FECHA: a las 10:23h (90 Lecturas)

TAGS: CEDEC, excelencia empresarial, Centro Europeo de Evolución Económica, pymes

EN: Negocio y Compras