MAQUINARIA CURVASER, SL obté el certificat de compliment de la norma CEDEC

MAQUINARIA CURVASER, SL obté el certificat de compliment de la norma CEDEC

L’empresa de maquinària CURVASER, SL va ser fundada l’any 1988 amb l’objectiu principal de fabricar, vendre i reparar, a més d’oferir un servei tècnic de maquinària per a treballs en tub, vareta i perfils metàl·lics, en els sectors de l’automoció, la construcció, l’equipament comercial, la línia blanca i el moble metàl·lic, entre d’altres.


CURVASER comercialitza la maquinària de les seves empreses representades, a més de fabricar màquines especials en funció de la demanda, tot plegat amb el suport d’un servei especialitzat d’assistència tècnica i de manteniment preventiu, imprescindible per garantir un servei òptim als seus clients i equips.

Situada a Castellbisbal (Barcelona) i Luceni (Saragossa), CURVASER disposa d’unes instal·lacions que ocupen un total de 4500 m² i d’un equip humà altament qualificat per prestar servei a totes les demandes, oferint una competitivitat elevada i una gran capacitat de resposta davant de qualsevol consulta rebuda, amb solucions de qualitat que s’adeqüen a cada client i un servei postvenda molt especialitzat.


Per tal d’oferir les màximes garanties de qualitat als seus clients i la consegüent millora organitzativa, MAQUINARIA CURVASER és una de les poques empreses del sector que posseeix la certificació de sistemes de gestió de la qualitat ISO 9001:2000, concedida l’any 2005.


Ara, amb una experiència acumulada durant 30 anys en el sector, CURVASER afronta el futur amb garanties d’èxit totals. N’és una prova l’obtenció del certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees d’estratègia d’empresa, organització funcional, estratègia comercial i pla de màrqueting, atorgat després de la intervenció i avaluació exhaustiva posterior per part de la consultora estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA.


Amb aquest certificat, CEDEC acredita que CURVASER, SL ha complert de forma estricta les normes i els elevats estàndards de qualitat establerts per la consultora estratègica, per la qual cosa s’ha decidit atorgar-li aquest segell de qualitat que distingeix l’empresa i en garanteix la solidesa empresarial en aquests àmbits.


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC


CURVASER, SL, col·labora des de juny de 2015 amb l’empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses des del 1965.


La confecció d’un pla estratègic complet, i el disseny d’un pla comercial i de màrqueting ambiciós van ser les àrees d’actuació en què CURVASER, SL i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d’excel·lència empresarial, qualitat en el servei i el progrés i desenvolupament en el mercat.  


SOBRE CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA


El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que els són més eficients, a fi d'optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l'excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d'empresa.


Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.


Amb seu a Brussel·les, a més d'Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.


L'evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d'èxit d'empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios i testimonis visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g


 


Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:


Luis Feliu


Director del Dept. d'Estudis i Desenvolupament


CEDEC, SA       


www.cedec.cat/ca


Tel.: 93 318 15 15


Adreça electrònica: web@cedec.es

FECHA: a las 08:58h (80 Lecturas)

TAGS: CEDEC, excelencia empresarial, Centro Europeo de Evolución Económica, pymes

EN: Negocio y Compras