TEGAR MOBEL rep el certificat de compliment de la norma sobre qualitat empresarial CEDEC

TEGAR MOBEL rep el certificat de compliment de la norma sobre qualitat empresarial CEDEC

TEGAR MOBEL, SL és una empresa que es dedica a la fabricació de mobiliari modern des de fa més de 30 anys. Amb seu a La Sénia (Tarragona) disposa d'un equip altament especialitzat, el qual permet oferir productes que s'adaptin clarament a les necessitats de cada client.


La trajectòria de TEGAR MOBEL sempre s'ha caracteritzat pel tracte proper i personal, a més de la utilització de les tecnologies més avançades per fabricar mobles d'una qualitat excel·lent, amb solucions creatives i el disseny més actual.


A TEGAR MOBEL ofereixen solucions per al descans enfocades cap a una àmplia gamma de persones, des dels primers anys de vida, amb el programa de bressols i convertibles, fins a solucions integrals per a famílies, amb el programa de mobiliari infantil, juvenil i dormitoris de matrimoni.


Recentment, i després de la intervenció i posterior avaluació de la consultoria estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, s'ha acreditat que TEGAR MOBEL ha complet de manera estricta les normes i els estàndards de qualitat establerts per CEDEC, per la qual cosa s'ha decidit atorgar-li el certificat de "COMPLIMENT DE LA NORMA CEDECDE QUALITAT EMPRESARIAL" en les àrees de control de gestió, control i gestió de la producció i organització funcional.


Amb aquest segell de qualitat recentment atorgat, CEDEC distingeix l'empresa TEGAR MOBEL SL i en garanteix la solidesa en aquests àmbits.


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, S.A., CEDEC


TEGAR MOBEL, SL col·labora des de setembre de 2016 amb l'empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.


L'adequació dels controls interns de gestió, la gestió de la producció i l'organització funcional van ser les àrees d'actuació en què TEGAR MOBEL, SL. i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d'excel·lència empresarial i qualitat en el servei, així com el progrés i desenvolupament en el seu mercat.  


SOBRE CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA


El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que els són més eficients, a fi d'optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l'excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d'empresa.


Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.


Amb seu a Brussel·les, a més d'Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.


L'evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d'èxit d'empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios i testimonis visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g


 


Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:


Luis Feliu


Director del Dept. d'Estudis i Desenvolupament


CEDEC, SA       


www.cedec.cat/ca


Tel.: 93 318 15 15


Adreça electrònica: web@cedec.es


 

FECHA: a las 10:35h (99 Lecturas)

TAGS: CEDEC, excelencia empresarial, Centro Europeo de Evolución Económica, pymes

EN: Negocio y Compras